Antrenörler Engelleri Aşıyor - Son Dakika
Yerel

Antrenörler Engelleri Aşıyor

Antrenörler Engelleri Aşıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığınca başlatılan proje kapsamında, Bodrum'da yüzme ve basketbol kurslarına katılan engelli bireylere madalya ve sertifika verildi.

29.08.2014 16:21  Güncelleme: 14:21

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan "Antrenörler Engelleri Aşıyor Projesi" kapsamında, engelli bireye yönelik farklı branşlarda kurslar düzenlendi.

Bodrum'da yaklaşık bir ay süren kurslara katılan 20 engelli, Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Tesisi'nde düzenlenen törenle sertifika ve madalyalarını aldı.

Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdür Vekili ve Antrenör Fatih Uzunlulu, gazetecilere yaptığı açıklamada, proje kapsamında Türkiye genelindeki il ve ilçelerde engelli vatandaşlara yönelik spor kursları açıldığını söyledi.

Uzunlulu, özel sporculara basketbol ve yüzme kurslarını haftada iki gün vererek mezun ettiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Amacımız engelli bireyleri topluma kazandırmak, onları sporla yaşama bağlamak ve topluma faydalı bireyler haline getirmek. Bu kursları kış döneminde de devam ettirmek istiyoruz. Şu anda basketbol ve yüzme kurslarımız tamamlandı. Ailelerden ve sporcularımızdan gelecek talepler doğrultusunda diğer branşlarda da faaliyet göstermek istiyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antrenörler Engelleri Aşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement