Apartman Görevlileri Sertifikalarını Başkan İmamoğlu'nun Elinden Aldı - Son Dakika
Yerel

Apartman Görevlileri Sertifikalarını Başkan İmamoğlu'nun Elinden Aldı

Beylikdüzü Belediyesi, ilçedeki apartman görevlilerini eğitimde buluşturdu.

03.05.2016 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediyesi, ilçedeki apartman görevlilerini eğitimde buluşturdu. Eğitim programına katılan 93 kişi,sertifikalarını Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun elinden aldı.

Beylikdüzü Belediyesi, ilçedeki apartman görevlilerini eğitimde buluşturdu. Sağlık İşleri Müdürlüğü, Beylikdüzü Apartman Görevlileri ve Dostları Yardımlaşma Dayanışma Derneği ile görüşerek binaların birçok işinden sorumlu olan bireyler için Sertifikalı İş Sağlığı ve Güvenliği - İlkyardım Eğitimi projelerini hayata geçirmek istediklerini ifade etmesi üzerine organize edilen eğitim programına katılan 93 kişi, sertifika almaya hak kazandı. Sertifikaların bir bir görevlilere takdim edildiği İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Programı'nın Sertifika Töreni de Beylikdüzü Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salon'da yapıldı. İlk turda 93 kişinin eğitim aldığı programlar, belirlenen zamanlarda düzenlenmeye devam edecek.

"EŞLERİNİZ İÇİN DE EĞİTİM ORTAMLARI OLUŞTURALIM"

İlkyardım hususunda teorik eğitimin yanı sıra pratik uygulamalar yaptırılarak, kalıcı ve kurtarıcı bilgiler kazandırılması amaçlanan eğitimin Sertifika Töreni'ne katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bölgede yaklaşık bin 500 apartman görevlisinin yaşadığını ve onlara yönelik yapılan bu eğitim programının çok mühim olduğunu söyledi. İmamoğlu, "Mesleki konularda bilgisi olmayan ve eğitim almayan bir tek apartman görevlisi kalmasın isterim. Aileniz ile ilgili de eğitim çalışmalar yapalım. Eşleriniz için onların daha sosyal olabilmesi ve ekonomik kazanç sağlayabilecekleri sertifika programları düzenleyelim. Çocuklarınız için çok sayıda projelerimiz var. Meclis komisyonlarımız ve müdürlüklerimiz özel çalışmalar yürütüyor" diye konuştu.

"BU ŞEHRİ DERT EDİNEN BİR DERNEKSİNİZ"

Apartman görevlilerinin daha güzel ortamlara ihtiyacı olduğuna dikkat çeken İmamoğlu, aileleri ile birlikte keyif alınabilecek ortamlar üretmeye çalıştıklarını belirtti ve "Siz kentin hafızası ve değerlisiniz. Şehrin doğrularına evet, yanlışlarına hayır diyebileceğiniz ortamlarınız olmalı. Ben bu şehre ait dernekleri ayrı bir yere koyuyorum. Bu şehri dert edinen bir derneksiniz. İlçeyle bağ kurmaya çalışan yapı bizim için daha değerli" şeklinde konuştu.

İmamoğlu, site yöneticilerine ve apartman yöneticilerine, apartman görevlilerin yaşam koşullarının belirli bir standartta sağlanmasına yönelik mektuplar yolladıklarını, bunu onlardan istediklerini ve süreci takip ettiklerini kaydetti.

SERTİFİKALARINI ALDILAR

İş Güvenliği Uzmanı Mustafa Mevlevi alınan eğitim ve sertifikaların hayırlı olmasını söyledi. Mevlevi böyle bir organizasyonun parçası olmaktan da mutluluk duyduğunu belirterek, "Çalışma hayatınızda kazasız iş günleri ve başarılar diliyorum" dedi. Beylikdüzü Apartman Görevlileri ve Dostları Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Uzun, Başkan İmamoğlu'ndan çok destek gördüklerini ifade ederek Beylikdüzü Belediyesi'ne teşekkür etti. Apartman görevlilerinin birçok sağlık hizmetinden ücretsiz faydalandığını, futbol turnuvalarında kendilerine lojistik imkan sağlandığına dikkat çeken Uzun, "Dernek üyelerimiz ile başkanımız arasında özel bir bağ var" dedi.

Konuşmaların sonunda sertifika teslimine geçildi. Başkan İmamoğlu, apartman görevlilerini sahneye davet ederek, onları kutladı ve sertifikalarını takdim etti. Tören toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Apartman Görevlileri Sertifikalarını Başkan İmamoğlu'nun Elinden Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement