Apple'dan 30 Milyon Dolarlık Satın Alma! - Son Dakika
Teknoloji

Apple'dan 30 Milyon Dolarlık Satın Alma!

Apple\'dan 30 Milyon Dolarlık Satın Alma!

Apple'ın satın alma işlemleri bitmiyor, şimdiki durak bir radyo uygulaması!Son zamanlarda Beats gibi herkesin bildiği bir markayı 3 milyar dolara bünyesine katan Apple'ın, son çeyrekte satın aldığı şirket sayısı bir radyo uygulaması olan Swell ile birlikte otuza yükseldi.

29.07.2014 19:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Apple'ın satın alma işlemleri bitmiyor, şimdiki durak bir radyo uygulaması!

Son zamanlarda Beats gibi herkesin bildiği bir markayı 3 milyar dolara bünyesine katan Apple'ın, son çeyrekte satın aldığı şirket sayısı bir radyo uygulaması olan Swell ile birlikte otuza yükseldi.

Swell son derece kullanışlı bir radyo uygulaması. Daha önce Google Ventures, InterWest Partners gibi şirketlerde yaklaşık 7 milyon dolarlık yatırım almış olan bu uygulama için Apple 30 milyon doları gözden çıkardı.

Şu an sadece İOS telefonlarda kullanılabilen Swell uygulaması, Android cihazlar için beta sürümünü duyurmuştu ancak Apple'ın uygulamayı satın almasıyla birlikte Swell'in asla Android telefonlar için Google Play'e sunulmayacağı kesinleşmiş oldu.

İtunes gelirlerini arttırmak amacıyla böyle bir hamle yaptığı düşünülen Apple, bilindiği gibi radyo ve podcast konusunda başarıyı bir türlü yakalayamadı. Bakalım bu yeni satın alma işleminin Apple'a ne gibi faydaları olacak.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Apple'dan 30 Milyon Dolarlık Satın Alma! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement