Apple, Dünya Aıds Günü İçin Red Kampanyasını Duyurdu - Son Dakika
Teknoloji

Apple, Dünya Aıds Günü İçin Red Kampanyasını Duyurdu

Apple, Dünya Aıds Günü İçin Red Kampanyasını Duyurdu

Çeşitli ürünler ve uygulama içi alımlarla AIDS'le mücadeleye destek verin.

24.11.2014 11:11
Hasan Uğur Nayır - -

Apple, Dünya AIDS Günü için RED kampayasını pazar gecesi duyurdu. Her yıl 1 Aralık günü Dünya AIDS Günü olarak biliniyor. 24 Kasım ve 7 Aralık tarihleri arasında 2 hafta boyunca sürecek olan kampanyada App Store'da "RED İçin Uygulamalar" isimli özel bir bölüm yer alıyor. Toplamda 25 farklı uygulamanın yer aldığı RED kampanyasında, elde edilen tüm gelirler AIDS'le mücadele için doğrudan Küresel Fona aktarılıyor.



Ayrıca Apple, yılın en büyük alışveriş günleri olan Black Friday ve Cyber Monday olarak bilinen günlerde, (28 Kasım Cuma ve 1 Aralık Pazartesi) perakende ve online mağazalardan yapılan satışların bir kısmının bağış olarak Küresel Fona gideceğini belirtti. Tim Cook yaptığı açıklamada 8 yıldır müşterilerinden gelen destekle RED kampanyasıyla AIDS'e karşı mücadeye yardım ettiklerini söyledi. Bu sene perakende ve online mağazaların katılımıyla en büyük bağışı toplamaya başladıklarını vurguladı.


Cupertino'lu şirket uzun zamandır özel ürünler tasarlayıp satarak gelen gelirleri AIDS'e karşı mücadelede kullandı. Geçen yıl Jony Ive ve Marc tasarımı özel RED ürünleri açık attırmayla satılmıştı. Apple'ın, 2006'dan bu yana RED kampanyasıyla 70 milyon doların üstünde katkıda bulunduğu ortaya çıktı. RED kampanyası için özel sürüm uygulamalar arasında Buuble Witch 2 Saga, Angry Birds, Garage Band, CSR Racing uygulamalar bulunuyor. App Store'a girdiğinizde RED İçin Uygulamalar kısmından hepsine ulaşabilirsiniz.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Apple, Dünya Aıds Günü İçin Red Kampanyasını Duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement