Aquapolis İzmirlileri Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Aquapolis İzmirlileri Bekliyor

Aquapolis İzmirlileri Bekliyor

Torbalı Belediyesince 1 Haziran’da hizmete açılacak olan Aquapolis yüzme havuzu ve sosyal tesislerinde yüzme sporları dahil birçok etkinlik yapılacak.

17.05.2015 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torbalı Belediyesince 1 Haziran'da hizmete açılacak olan Aquapolis yüzme havuzu ve sosyal tesislerinde yüzme sporları dahil birçok etkinlik yapılacak.

1 Haziran'da Torbalı'da hizmete açılacak olan Aquapolis yüzme havuzu ve aktivite tesislerinde yüzme sporları dahil birçok etkinlik yapılacak. Torbalı Belediyesi'ne ait Aquapolis yüzme havuzu çevre ilçelere de hizmet edecek kapasiteye ve altyapıya sahip bulunuyor. Havuzda, deneyimli ve alanında uzman cankurtaranlar görev yapacak ve pazartesi günleri sadece bayanlara özel hizmet verecek.

YÜZME KURSLARI 1 HAZİRAN'DA BAŞLAYACAK

Yüzme kurslarına başvurmak isteyenler 7-14 yaş grubu çocuklara 09.00-12.00 saatleri arası hizmet verilecek. Bu kurslara başvuru ise Aquapolis'ten yapılacak. Havuza giriş saatleri ise haftaiçi 13.00-18.00 arası, haftasonu ise 10.00-18.00 olarak açıklandı.

ANİMASYONLAR İLE EĞLENCE DORUĞA ÇIKACAK

Havuz giriş ücretlerinin tam 15 TL, 0-12 yaş grubu çocuklar için ise 12 lira olması bekleniyor. Bayan ve erkek personelin görev yapacağı mekanda sinek bar ve restoranda her türlü yiyecek bulunacak. DJ kulesinden yapılacak müzik yayını ile farklı animasyon gösterileri eğlenceyi doruğa çıkartacak.

CANKURTARANLAR HAZIR BULUNACAK

Yaşanabilecek olası kaza ve yaralanmalara havuzda görevli cankurtaranlar müdahale edecek, sağlık görevlilerinin ilk müdahaleyi yapacağı yaralılar, havuzda bekletilen ambulans ile hastaneye sevk edilecek. Havuz yönetimi birçok ayrı noktaya konulan güvenlik kameraları ile yaşanabilecek hırsızlık olaylarına da önlem almış durumda. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aquapolis İzmirlileri Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement