Araban İlçe Stadyumu Kaderine Terkedildi - Son Dakika
Yerel

Araban İlçe Stadyumu Kaderine Terkedildi

Araban İlçe Stadyumu Kaderine Terkedildi

Arabanlı spor severler, uzun yıllardan beri bakımsızlık yüzünden atıl duruma gelen ilçenin tek stadyumu yıllardan beri bakım ve onarımdan uzak, kendi kaderine terk edilerek çöplüğe dönen Araban İlçe Stadyumu’nun bakım onarımı için yetkilerden yardım bekliyor.

27.03.2015 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arabanlı spor severler, uzun yıllardan beri bakımsızlık yüzünden atıl duruma gelen ilçenin tek stadyumu yıllardan beri bakım ve onarımdan uzak, kendi kaderine terk edilerek çöplüğe dönen Araban İlçe Stadyumu'nun bakım onarımı için yetkilerden yardım bekliyor.

Araban İlçe Stadyumu'nun uzun yıllardan beri bakımsızlık yüzünden ve yetkililerin ilgisizliği yüzünden atıl durumda kendi kaderine terk edilerek çöplüğe döndüğünü ve bu durumdan da rahatsız olduklarını belirten Arabanlı spor severler, gazetecilere yetkililerden yardım beklediklerini belirterek şunları söylediler:

"İlçenin tek spor tesisi olan Araban İlçe Stadyumu'nun çevresinde ihata duvarı yoktur. Tel örgü ile çevrilidir ve tel örgülerin de parçalanıp dağılmıştır. Giriş çıkış kapılarının olmaması nedeniyle saha içerisine taş, toprak gibi yabancı maddelerin rahatlıkla mektedir. 6 yıldan beri Süper Amatör Ligi'nde olan Araban Spor Kulübü futbolcularının antrenman çalışmaları yapmaktadır. Ayrıca ilçe merkezi ile ilçeye bağlı kırsal mahallelerdeki tüm okulların spor müsabakaları burada yapılmaktadır. Saha içerisindeki yabancı maddeler yüzünden zorluklar yaşamaktadırlar. İlçenin tek stadyumuna spor yapmak, ya da Araban Spor'un maçlarını izlemek için her gittiğimizde çirkin görüntüler karşısında büyük üzüntü duyuyoruz" dediler.

İlçenin tek stadyumunun terk edilmişliği yönünde uzun yıllardan beri basında çıkan haberlerin ardından ilçeye gelip, saha içi ve çevresinde incelemelerde bulunarak, hemen bakım, onarım ve temizlik yapılacağı sözünü veren yetkililerin, gittikten sonra verilen vaatlerin hiç birisinin yerine getirilmediğini ve bu durumun uzun yıllardan beri sürdüğünü belirten Arabanlı spor severler, "Araban İlçe Stadyumu'nun şu anki içinde bulunduğu atıl durumundan ve çöplük görünümünden kurtarılıp, diğer ilçelerdeki stadyumlar gibi aslına uygun bir stadyum haline getirilmesi için özellikle yetkililerden yardım bekleyiyoruz" diye konuştular. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Araban İlçe Stadyumu Kaderine Terkedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement