Aras Edaşspor, Teknik Direktör Ahmet Atılmış ile Anlaştı - Son Dakika
Yerel

Aras Edaşspor, Teknik Direktör Ahmet Atılmış ile Anlaştı

Aras Edaşspor, Teknik Direktör Ahmet Atılmış ile Anlaştı

Amatör Ligde mücadele edecek Aras Edaşspor, tecrübeli Antrenör Ahmet Atılmış ile sözleşme imzaladı.

13.08.2014 12:14  Güncelleme: 12:25

Amatör Lig'de mücadele edecek Aras Edaşspor, tecrübeli antrenör Ahmet Atılmış ile sözleşme imzaladı.

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu toplantı salonunda gerçekleşen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Yılmaz Karaoğlan, yeni sezona iddialı girmek istediklerini belirtti.

Başarılı bir teknik direktörle anlaştıklarını ifade eden Karaoğlan, "Futbolcularımızın çalışmak istediği önemli bir isimi teknik direktörlüğe getirdik. Ahmet hocamız lig şampiyonluğunun yanı sıra, altyapı kategorilerinde önemli başarılar elde etmiştir. Bu bilgi ve becerilerini yeni sezonda Aras Edaşspor için kullanacak" dedi.

Teknik direktör Ahmet Atılmış ise Aras Edaşspor'u uzun yıllar sonra başarılı bir takım haline getirmeye çalışacaklarını belirterek, "Yönetime yapılması gerekenlerin yer aldığı bir liste sunduk. Bu liste içerisinde transferlerden, sporcularımızın konaklamalarına kadar bir amatör takımın ihtiyaçları yer alıyor. Kulüp yönetimi bu listemizi kabul etti. Yeni sezona iddialı girmek için çalışmamız gerektiğinin farkındayım. Öncelikli hedefim il dışından sporcu ile transfere start verdirmektir" şeklinde konuştu. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aras Edaşspor, Teknik Direktör Ahmet Atılmış ile Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement