Arçelik, Başarılı Mühendislerini Ödüllendirdi - Son Dakika
Güncel

Arçelik, Başarılı Mühendislerini Ödüllendirdi

Arçelik, bu yıl 16. sını düzenlediği Buluş Gününde 386 başarılı mühendisini ödüllendirdi.

16.06.2014 12:03  Güncelleme: 12:18

Arçelik, bu yıl 16.'sını düzenlediği "Buluş Günü"nde 386 başarılı mühendisini ödüllendirdi.

Arçelik açıklamasına göre, Çayırova Kampüsü Spor Salonu'nda gerçekleşen törene Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı ve Arçelik AŞ Genel Müdürü Levent Çakıroğlu katıldı.

Ödül töreninde yaptığı konuşmada Çakıroğlu, Arçelik'in sektöründe gücünü gün geçtikçe artırdığını, hedeflerini birer birer gerçekleştirdiğini hatta çoğu zaman hedeflerinin önüne geçtiğini vurgulayarak, bu başarılarında en önemli itici gücün inovasyon ve yenilikçilik yetenekleri olduğunu belirtti.

Geldikleri konumda, global pazarlarda farklı markalarıyla yükselen performanslarını sürdürdüklerini ifade eden Çakıroğlu, Türkiye'nin inovasyon konusunda öncü şirketlerinden biri olarak, geliştirdikleri yenilikçi teknolojiler, akıllı ürünler ve katma değer yaratan çözümleriyle kendi sektöründe dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olmayı başardıklarını bildirdi.

Arçelik'in önde gelen küresel şirket olmasını hedefleyen vizyonunu, sürdürülebilir karlı büyüme stratejisi ile desteklediklerini belirten Çakıroğlu, bu stratejilerinde ar-ge, inovasyon, kalite, tasarım ve marka yönetimini öncelikli başarı kriterleri olarak belirlediklerini kaydetti.

Çakıroğlu, inovasyonu ürünler ile sınırlı görmediklerini, şirket kültürünün ve iş yapış tarzlarının önemli ve ayrılmaz bir unsuru haline getirmeye çalıştıklarını vurgulayarak,  her aşamada geliştirdikleri yenilikçi çözümlerin sektörde fark yaratmalarını sağladığını işaret etti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Arçelik, Başarılı Mühendislerini Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement