Arda'nın Duaları Kabul Oldu, Atletico Tur Atladı - Son Dakika
Spor

Arda'nın Duaları Kabul Oldu, Atletico Tur Atladı

Arda\'nın Duaları Kabul Oldu, Atletico Tur Atladı

Atletico, Leverkusen'i penaltı atışları sırasında Arda Turan'ın takım arkadaşları ile beklerken sırtını kaleye dönerek diz çöküp dua etmesi de dikkat çekti.

18.03.2015 01:33  Güncelleme: 08:50

UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında Bayer Leverkusen'e deplasmanda 1-0 yenilen Atletico Madrid, normal ve uzatma süreleri 1-0 biten rövanş maçında penaltılarla 3-2 galip gelerek çeyrek finale yükseldi.

HAKAN VE ÖMER PENALTI KAÇIRDI, ATLETİCO TURLADI

Vicente Calderon'da oynanan maçta ev sahibi ekip Atletico Madrid, 27. dakikada Mario Suarez'in golüyle 1-0 öne geçti. Bu sonuçla karşılaşma uzatmaya giderken, her iki uzatma devresinde de skor değişmedi ve penaltı atışlarına geçildi. Bayer 04 Leverkusen'de Hakan Çalhanoğlu, Ömer Toprak ve Kiessling, Atletico Madrid'de de Raul Garcia ve Koke penaltı atışlarını gole çeviremedi. Penaltı atışları sonunda 3-2 galip gelen Atletico Madrid çeyrek finale adını yazdırdı.



ARDA'NIN DULARI KABUL OLDU

Bu arada maça ilk 11'de başlayan Türk futbolcular Arda Turan, Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak, karşılaşmanın tamamında forma giydiler. Penaltı atışları sırasında Arda Turan'ın takım arkadaşları ile beklerken sırtını kaleye dönerek diz çöküp dua etmesi de dikkat çekti.



Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final kurası, 20 Mart Cuma günü TSİ 13.00'te İsviçre'nin Nyon kentinde çekilecek. Çeyrek final karşılaşmaları 14-15 ve 21-22 Nisan tarihlerinde yapılacak.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Arda'nın Duaları Kabul Oldu, Atletico Tur Atladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ars: milli takım için bedduamı ediyor bu zirtaboz 3 13 Yanıtla
  • son urfalı: atletico yu kurtaracağına milli takım içinde biraz dua etseydi ya belki senyör terimide kurtarırdı. 8 5 Yanıtla
  • virancity real mardin: ne biçim bi dua bu yav sadece bizimkilerde tuttu dua edende penaltı kaçıranlarda bizimkiler. 4 2 Yanıtla
  • Ya Adem : Şu Adem kadar kıt akıllı biri daha yok gelmiş geçmiş inanın buna ya yazdığı yoruma bak akıl mantık varmı 2 0 Yanıtla

Advertisement