Arda Turan FIFA 15 Oyun Kapağında - Son Dakika
Teknoloji

Arda Turan FIFA 15 Oyun Kapağında

Arda Turan FIFA 15 Oyun Kapağında

FIFA 15 oyununun Türkiye'de satışa sunulacak oyun kapağını Arda Turan süsleyecek.

27.08.2014 18:58  Güncelleme: 20:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyaca ünlü futbol oyunu FIFA'nın yeni versiyonu FIFA 15'de ülkemizde satışa sunulacak kutu kapağında hangi futbolcunun olacağı merakla bekleniyordu ve o isim sonunda açıklandı!

26 Eylül'de oyunseverler ile buluşacak olan FIFA 15'in ülkemizde satışa sunulacağı kutusunun üzerinde hangi futbolcunun yer alacağı sır gibi saklanılırken FIFA 15'in yapımcısı Electronic Arts'dan yapılan açıklama ile o isim netleşti. FIFA 15 oyununun Türkiye kapağını Arda Turan süsleyecek. Yurtdışında futbol hayatına devam eden ünlü futbolcu milli takım formasıyla FIFA 15'in kapağında yerini alaca.

Tüm bunların yanında FIFA 15'in kapağını süsleyecek diğer futbolcu ise dünyaca ünlü, Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi  oldu. TFF(Türkiye Futbol Federasyonu) EA Sports ile yaptığı anlaşma ile Spor Toto Süper Lig'in haklarını yapımcı firmaya vererek Türkiye'den de takımların FIFA 15'de yer almasını sağlamış hem de oyunseverlerin yüzünü güldürmüştü.

Şimdi sizleri Arda Turan'ın FIFA 15'in tanıtımı için kamera karşısına geçtiği o anlar ile baş başa bırakıyoruz.İyi seyirler.

The post Arda Turan FIFA 15'in Kapağında! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Arda Turan FIFA 15 Oyun Kapağında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement