Arda Turan, Milli Takım'ı Faciadan Kurtarmış! - Son Dakika
Spor

Arda Turan, Milli Takım'ı Faciadan Kurtarmış!

Arda Turan, Milli Takım\'ı Faciadan Kurtarmış!

İzlanda maçında Selçuk'un golünden sonra kendi sahamızda büyük bir sevinç yaşadık. O esnada İzlandalılar santra yapıp kalemize gidebilirdi ancak Arda son anda duruma engel oldu.

15.10.2015 09:20  Güncelleme: 09:45

Türkiye, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde dün karşılaştığı İzlanda'yı 1-0 mağlup ederek Fransa'da yapılacak turnuvaya doğrudan katılma hakkı elde etti.

SELÇUK GOLÜ ATTI, BÜTÜN STAT YIKILDI

Selçuk, attığı harika golden sonra adeta kendinden geçerken koşarak kendi yarı sahasına kadar geldi ve gol sevincini burada oyundaki ve yedek kulübesindeki takım arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Takım arkadaşlarının Selçuk'un attığı gole sevinçleri Selçuk'un gole sevinci kadar görülmeye değerdi.

OLCAY'I KİMSE DİNLEMEDİ

Fakat ortada ufak bir sorun vardı.Golden sonra sahadaki bütün takım arkadaşları Selçuk'u takip ederek kendi yarı sahamıza geçti. Normal şartlarda hakem bu anda İzlanda adına başlama vuruşunu gerçekleştirebilirdi. Olayın farkına varan Olcay Şahan arkadaşlarını uyarmaya çalışsa da kimse onu anlamadı. Daha sonra kalabalık grubun içinden çıkan Arda Turan koşarak rakip yarı sahaya geçti ve hakemin maçı başlatmasına engel oldu.

ARDA, TAKIMI KURTARDI

Türk Milli Takımı, Arda Turan'ın bu hareketiyle birlikte olası bir faciadan dönmüş oldu. Daha önce bazı örneklerde görüldüğü gibi takımlar bu şekilde oyuna başlayıp basit bir şekilde gol bulabiliyordu. (Kaynak: Ajansspor)

Son Dakika Spor Arda Turan, Milli Takım'ı Faciadan Kurtarmış! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Kuluyuz kefenlerimizi giydik: Ezan namaz din icin 36 4 Yanıtla
  • Kuluyuz kefenlerimizi giydik: Mhp baraj altina akp iktidara allahin izniyle 21 19 Yanıtla
  • Kuluyuz kefenlerimizi giydik: Cumhurbaskanimiz icin 22 17 Yanıtla
  • çayeli: terörist akpliler :))))))))) cehennem ateşi tüm akplileri cayır cayır yakacak kafir akpliler 9 28 Yanıtla
    Ahmet kocak: Sen biraz daha dua etsen başarabilirsin. Biraz daha zorlasan kemik yağacak 6 1
  • Kuluyuz kefenlerimizi giydik: Oylar akpye mhp li muslumanlar 19 18 Yanıtla
  • ridvan: Şişirin bakalım ardayi, dikkat edin patlamasin 11 24 Yanıtla
  • TAM: nedir lan bu arda turanı kahraman yapma taktikleri. para lıyor işini yapıyor. hakkııyla oynayacak tabi. koca ülkenin milli takımı ardayamı kadı. yeter abartmayın. ankarada 100 kişi öldü bu kadar haber yapmadınız. günlerdir arda ara arda suyunu çıkardınız. 3 24 Yanıtla
    Tarık: Ulan düdük klavye arkasından atıp tutma sen git kendi milli takımın ermenistanla ilgilen ermeni sitelerine yorum yap hadi naş naş 1 0 TAM: nemi yapmış, vergi vermiş o vergilerden tff ye para gitmiş o paralarlada arda gibilerin maaşı ödenmiş. 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement