Arda Turan: Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'e Başarılar Diliyorum - Son Dakika
Spor

Arda Turan: Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'e Başarılar Diliyorum

Barcelona'da oynayan milli gururumuz Arda Turan, Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid ile karşılaşacak olan eski takımı Atletico Madrid'e başarı dileklerinde bulundu.

28.05.2016 19:59  Güncelleme: 20:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'le birlikte Karadağ ile oynanacak hazırlık maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Milli Takım'ın durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan milli yıldız, bu akşam oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid ile karşılaşacak olan eski takımı Atletico Madrid'e başarı dileğinde bulundu.

ARDA: "HERKESİ YENEBİLİRİZ"

İyi bir oyun ortaya koyarak tüm rakipleri devirmek istediklerini belirten Arda Turan, "Takımın genel havası oyuncular olarak gayet mutluyuz. hem kamp hem de bulunduğumuz ortamda durumunuz çok iyi. Genç kardeşlerimiz de insani olarak çok iyiler, formanın kıymetini biliyorlar. Emre Mor çok özel ve yetenekli bir oyuncu. Her zaman hedefimizi 'turnuvalarda olmak' diye açıklıyoruz. Biz herkesi yenebiliriz. Ülkemizin gurur duyacağı bir futbol oynayacak ve sonucu göreceğiz. 2008'de saniyelerle finali kaybettik. Belki Avrupa şampiyonu olabilirdik. Sonuna kadar bu hayali kuruyoruz. Çok zor bir grubun içindeyiz" dedi.

"NE STARIM, NE STAR ADAYIYIM"

Barcelona'daki performansının sorulması üzerine Turan, "Milli takımda hangi durumdaysam yine öyleyim. İspanya'da yine beklenenden iyi olduğumu düşünüyorum. Gayet iyi durumdayım. Ne starım, ne star adayıyım. Artık bir şeylerin adayı olmaktan vazgeçtim. Her gün bunun şakasını yapıp bununla uğraşıyoruz. Bunlar güzel şeyler önemli olan ülkemizin bayrağını bu seviyelerde temsil edebilmek. Keyifli anlar olacak. Daha mutlu olacak taraf biz oluruz umarım. Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'e başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Arda Turan: Şampiyonlar Ligi\'nde Atletico Madrid\'e Başarılar Diliyorum

Son Dakika Spor Arda Turan: Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'e Başarılar Diliyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement