Ardahan'da Kar Yağışı - Son Dakika
Güncel

Ardahan'da Kar Yağışı

Ardahan\'da Kar Yağışı

Ardahan’da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkili olurken, yağış nedeniyle şehirlerarası yollarda aksaklıklar yaşandı.

23.11.2014 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan'da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkili olurken, yağış nedeniyle şehirlerarası yollarda aksaklıklar yaşandı.

Ardahan'da akşam saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışı nedeniyle kent merkezi beyaza büründü. Yağış aralıklarla etkisini sürdürürken, kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı. Yüksek kesimlerde ise daha fazla kar yağışı görüldü. Yağış nedeniyle şehirlerarası yollarda ulaşımda aksaklıklar yaşandı. Akşam saatlerinde yollardaki ani buzlanmalar dolayısıyla farklı noktalarda maddi hasarlı trafik kazaları meydana geldi. Yetkililer buzlanmaya karşı sürücüleri uyardı.

Üniversite öğrencisi olan Fatih Doğan, "Bugün günlerden 22 Kasım, akşam saatlerinde kar yağdı. Güzel bir duygu, kar bereket ve mutluluktur. Eğlendik, arkadaşlarla kartopu oynadık. Memleketimde fazla kar yağmıyor. Çok güzel bir duygu ve devamını bekliyoruz" dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ardahan'da Kar Yağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement