Ardahan'da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Ardahan'da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Vali Seyfettin Azizoğlu, Ardahan Müftüsü Aytekin Yılmaz ve müftülük çalışanlarını Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında kabul etti.

15.04.2014 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Seyfettin Azizoğlu, Ardahan Müftüsü Aytekin Yılmaz ve müftülük çalışanlarını Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında kabul etti.

Müftü Yılmaz, Vali Azizoğlu'na Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında bilgi verdi.

Azizoğlu'na karanfil takdim eden Yılmaz, yarın Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında çeşitli faaliyetler yapacaklarını, bu neden kendisini davet etmek için ziyaret ettiklerini belirterek, şöyle devam etti:

"Hazreti Peygamberimizin doğumunun 1443'üncü yılını en güzel bir şekilde kutlamak istiyoruz. Bu nedenle yapılacak etkinliğe başta sizler olmak üzere herkesi davet ediyoruz. Yarın yapacağımız etkinliklerle Hazreti Peygamberi en iyi ve en verimli bir şekilde anlatacağız. Amacımız günümüzün daha çok efendimizi bilmesini ve onu yakından tanımasını sağlamaktır. Çünkü huzur onda, mutluluk onda. Huzur istiyorsak, hayırlı gelecek istiyorsak, geleceğimizi iyi inşa etmek istiyorsak reçete efendimizdir. En güzel, en hayırlı rehber odur. Onun ahlakıdır."

Vali Azizoğlu da ziyarette duyduğu memnuniyeti belirterek, Kutlu Doğum Haftası'nın başta Ardahan halkı olmak üzere, bütün İslam alemine hayırlar getirmesini diledi. - Ardahan

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ardahan'da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement