Ardahan'da Miniklerin Yılsonu Sergisi Beğenildi - Son Dakika
Yerel

Ardahan'da Miniklerin Yılsonu Sergisi Beğenildi

Zübeyde Hanım Anaokulu'nda, öğrencilerin yaptığı resimlerden oluşan bir sergi açıldı.

29.05.2013 09:25

Zübeyde Hanım Anaokulu'nda, öğrencilerin yaptığı resimlerden oluşan bir sergi açıldı.

Okul öncesi eğitiminin gelişmesine ve yaygınlaşmasına katkıda bulunmak, bu konuda kamuoyu oluşturup anne ve babaların dikkatini çekmek için çalışmalar yapan öğretmenleri, bu kapsamda Tekel 75.yıl spor salonunda öğrencilerin el becerileriyle hazırlamış oldukları bir sergi açtı. Açılış törenine Ardahan valisinin eşi Nilgün Azizoğlu, Vali Yardımcısı Deniz Pişkin, Jandarma Komutanı Şefaattin Serten'in Eşi Gül Serten, okul ve kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Okul Müdürü Birsen Bulga, açılış konuşmasında eğitim yılının sonuna geldiklerini belirterek, "Yılsonu etkinliği olarak öğrencilerimizin yapmış olduğu resim ve el sanatı eserlerini sergilemek istedik. Onlar yaşça küçük ama yaptıkları eserler gerçekten çok güzel. Açılışımızı onurlandırdığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum." dedi.

Açılış kurdelesi minik öğrencilerle birlikte kesildi ve protokol tarafından sergi gezildi. Öğrenciler tarafından hazırlanan birbirinden güzel çalışmaları çok beğendiğini söyleyen Ardahan valisinin eşi Nilgün Azizoğlu ise, "Okul öncesi eğitimin öneminin aileler tarafından bilinmesi, hepimiz açısından gayet memnun edici bir durum. Sergide emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz." şeklinde konuştu.

Velilerden Avukat Fuat Yılmaz da, Çocuklarımızın böyle güzel ve anlamlı bir sergi hazırlaması gerçekten mutluluk verici. Bu çalışmalarda önderlik yapan anasınıfı öğretmenlerimizin hepsine teşekkür ediyorum dedi.

Serginin gezilmesinden sonra misafirlere ikramda bulunuldu. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ardahan'da Miniklerin Yılsonu Sergisi Beğenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement