Arena'da Kadın ve Çocukların Günü - Son Dakika
Spor

Arena'da Kadın ve Çocukların Günü

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Galatasaray ile Kasımpaşa Türk Telekom Arena’da karşılaşacak.

19.04.2014 11:01

Galatasaray'dan 'e-bilet' açıklaması

Hafta içi Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor karşısında farklı kazanan sarı-kırmızılılar, kadın ve çocuk taraftarların önünde Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

Ligde deplasmanlarda formsuz bir grafik çizen Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne direk katılma şansını sürdürmek için bu maça mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Sarı-kırmızılılar ayrıca, rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın bu hafta birbirleriyle oynamasını avantaja çevirmek istiyor.

İki ekip arasında daha önce oynanan 19 lig maçından 12'sini Galatasaray kazanırken, Kasımpaşa sadece 2 maç kazanabildi. Sezonun ilk devresinde Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan maçta, iki takım 1-1'lik beraberlik sahadan birer puanla ayrılmıştı.

Aslan tam kadro çalıştı

Şota'nın çalıştırdığı takımlar Galatasaray'a daha önce 6 kez rakip oldu. Kasımpaşa'dan önce Kayserispor'u çalıştıran Gürcü teknik adam, Sarı-kırmızılılara karşı 1 galibiyet, 3 beraber lik ve 2 mağlubiyet elde etti.

Galatasaray'da Burak ve Drogba'nın bu maçta oynayamamasından dolayı İtalyan teknik adam Mancini, forvette Umut Bulut'u oynatacak. Burak, Bursaspor ile oynanan yarı final maçının son dakikasında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşmüştü. Fildişili yıldız Drogba'nın ise kasığından sakatlığı devam ediyor. Deplasma ekibi Kasımpaşa'da ise Orhan Şam ve Barış Bağdaş dışında eksik yok.

Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır, bu sezon 5. kez Galatasaray maçı yönetecek. Galatasaray, bu sezon Cüneyt Çakır'ın yönettiği 4 maçta, 3 galibiyet 1 beraberlik aldı.

Galatasaray'ın bu sezon ilk kez kadın ve çocuk taraftarların önünde oynayacağı bu kritik maç saat 19: 00'da başlayacak.

Muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih, Hakan, Telles, Sabri, Yekta, Melo, Selçuk, Sneijder, Umut

Kasımpaşa:  Isakkson, Yalçın, İlhan, Donk, Sancak, El Yasai Scarione, Castro, Viudez, Adem, Malki

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Arena'da Kadın ve Çocukların Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement