Arguvan'da Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Arguvan'da Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıtıldı

Arguvan\'da Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıtıldı

Malatya'nın Arguvan ilçesinde, öğrencilere tablet bilgisayar dağıtıldı.

02.04.2014 18:23

Malatya'nın Arguvan ilçesinde, öğrencilere tablet bilgisayar dağıtıldı.

İlçede bulunan Arguvan Lisesi 9'uncu sınıf öğretmen ve öğrencilerine, Kaymakam Zafer Oktay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Memi ve Okul Müdürü Mehmet Alman tarafından 103 tablet bilgisayar verildi.

Oktay, dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, Fatih Projesi'nin çok anlamlı bir proje olduğunu ve öğrencileri teknoloji ile buluşturduğunu söyledi.

Gençlerin pek çoğunun teknoloji ile küçük yaşta tanıştığını ifade eden Oktay, kendilerinin bu imkanlara sahip olamadığını hatırlatarak, şunları söyledi:

"Bu nedenle sizler çok şanslısınız  Bu imkanı bulamayan gençlerimiz de teknoloji ile tanışma imkanına kavuşmuş olacaklar. Tabletler sayesinde öğrencilerimiz, öğretmenlerinin akıllı tahtaya yazdıklarını tablet bilgisayarlarından takip edebilecekler. Siz öğrencilerimizden bu tablet bilgisayarları amacına uygun kullanmanızı ve teknolojiye hakim olmanızı istiyorum. Okullarımızda bilişim altyapısının geliştirilmesi adına önemli gelişmeler olmaktadır. Etkileşimli tahtalar, tablet bilgisayar ile öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz nitelikli eğitimde ihtiyaçları olan imkanlara kavuşmuş olacaklardır. Fatih Projesi bu anlamda örnek projedir." - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Arguvan'da Öğrencilere Tablet Bilgisayar Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement