Arguvan'da Şehitler İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Güncel

Arguvan'da Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Malatya'nın Arguvan ilçesinde terör saldırıları sonucu şehit olan asker ve polisler için mevlit okutuldu.

09.04.2016 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'nın Arguvan ilçesinde terör saldırıları sonucu şehit olan asker ve polisler için mevlit okutuldu.

İlçe Emniyet Amirliğince Arguvan Camisi'nde okutulan mevlitte şehit polis ve askerler için dualar edildi.

Mevlidin ardından İlçe Emniyet Amirliği bahçesinde şehitler için kurban kesildi. Kurbanın etleri vatandaşlara dağıtıldı.

Burada konuşan Arguvan Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, millete hizmet ederken canlarını feda eden aziz şehitleri rahmetle andıklarını belirterek, "Tüm milletimizin başı sağ olsun. Allah milletimize ve şehitlerimizin ailelerine sabır versin. Şehitlerimizin ruhuna ve gazilerimizin sağlığı için kestiğiniz kurban ve dualarımız inşallah kabul olur." diye konuştu.

İlçe Emniyet Amiri Göksel Akar da emniyet amirliği personeli olarak şehit düşen çalışma arkadaşlarının acısını yüreklerinde hissettiklerini kaydederek, "Onların aziz ruhuna bir adak adamak, hem de bu vesileyle ülkemizin başındaki musibetlerin defi için dua etmek istedik. Ayrıca ilçe halkımızın beraberlik bilinci ve birlikte yaşama erdemiyle bu zorlukları da aşacağımıza inancımız tamdır. Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun." ifadelerini kullandı.

Programa Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Üsteğmen Cem Eroğlu, İlçe Müftüsü Zekeriya Koşun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özmen Düz, vatandaşlar, memurlar ve polisler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Arguvan'da Şehitler İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika


Advertisement