Arguvan'daki Yangın - Son Dakika
Yerel

Arguvan'daki Yangın

Arguvan Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, dün Tepebağ Mahallesindeki evleri ve ahırlarında yangın çıkan aileyi ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

30.06.2015 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arguvan Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, dün Tepebağ Mahallesindeki evleri ve ahırlarında yangın çıkan aileyi ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Yosunkaya, beraberinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şengül Uşen ile Tepebağ Mahallesinde yaşayan Aslan ailesini ziyaret etti.

Yangın nedeniyle evlerinde ve ahırlarında maddi hasar meydana gelen aile bireylerine geçmiş olsun dileklerini ileten Yosunkaya, ailenin taleplerini dinleyerek, gerekenin yapılması konusunda talimat verdi.

Yosunkaya, ziyaret sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, mağdur aileyi teselli ederek yaşanan mağduriyet karşısında ailenin durumlarını görmek için ziyareti gerçekleştirdiğini söyledi.

Aileye devletin imkanları ölçüsünde gereken her türlü desteği sağlayacaklarını kaydeden Yosunkaya, Kaymakamlık olarak her zaman vatandaşın yanında olduklarını vurguladı. Yosunkaya, "Bu ailemizin talihsiz bir durum sonucu evleri ve eşyaları tamamen yanarak kullanılamaz hale gelmiştir. Sosyal devlet devletin şefkat elini uzatacağız" dedi.

Evi ve ahırı yanan Ömer Aslan, Kaymakam Yosunkaya'ya ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Bu arada, ahırları da yanan ailenin 3 büyükbaş hayvanının yangında telef olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Arguvan'daki Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement