Arguvan'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Arguvan'dan Kısa Kısa

Arguvan'da servis şoförlerine yönelik "Öğrenci Taşıma Güvenliği" toplantısı yapıldı.

01.03.2017 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arguvan'da servis şoförlerine yönelik "Öğrenci Taşıma Güvenliği" toplantısı yapıldı.

Kaymakam Cuma Emeç başkanlığında Arguvan Çok Programlı Lisesi Salonu'nda yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, İlçe Jandarma Komutanı Cem Eroğlu, İlçe Emniyet Amiri Emre Büyük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yay, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul servis şoförleri ve veliler katıldı.

Emeç, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, servis sürücülerinin geleceklerini taşıdıklarını ifade etti.

Taşımacılık yapanların aldıkları sorumluluğun farkında olması gerektiğini anlatan Emeç, "Her bir öğrencimizi kendi evladımız veya kardeşimiz gibi görelim. Öğrencilerimizi araçlara bindirirken ve indirirken bu duygularla hareket edelim. Toplantıdaki amacımız öğrencilerimizi evlerinden alıp, okullarına getirmek ve tekrar kimsenin burnu kanamadan sağlıklı bir şekilde ailesine teslim etmektir." diye konuştu.

Arguvan'da TEOG değerlendirme toplantısı

Arguvan Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından TEOG değerlendirme toplantısı yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda "Birlikte Başaralım Projesi" kapsamında İl Milli Eğitim Ar-Ge birimi bilgiler verdi.

Arguvan Milli Eğitim Müdürü Hasan Yay, toplantıda yaptığı konuşmada, amaçlarının ilçe başarısının yükseltilmesi, eksikliklerin birlikte tespit edilmesi olduğunu kaydetti.

Alınacak önlemlerin tespit edilmesi amacıyla bir araya geldiklerini anlatan Yay, toplantıların öğretmenler arasında bilgi alış verişinde olumlu sonuçlar sağladığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Arguvan'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement