Arhavi'de Herkes İçin Futbol Şenliği Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Arhavi'de Herkes İçin Futbol Şenliği Yapıldı

Arhavi Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Arhavi Spor Kulübü ile birlikte organize edilen Arhavi Grassroots (Herkes İçin Futbol) Şenliği Arhavi Stadı'nda gerçekleştirildi.

20.05.2015 17:16

Arhavi Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Arhavi Spor Kulübü ile birlikte organize edilen Arhavi Grassroots (Herkes İçin Futbol) Şenliği Arhavi Stadı'nda gerçekleştirildi.

Etkinliğe Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Tosun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Yılmaz, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Yedincisi gerçekleştirilen şenlikte öğrenciler futbol oynayarak eğlendi, izleyenler de keyifli dakikalar yaşadı.

Belediye Başkanı Hekimoğlu, 8 etaptan oluşan şenliğin amacının minik sporculara sporu sevdirmek, yeteneklerini ortaya çıkarmak, mutlu etmek ve eğlendirmek olduğunu söyledi.

Hekimoğlu, beden eğitim öğretmeni Fikret Kadıoğlu'nun bu anlamlı çalışmasını devam ettirerek minik öğrencilere sporu ve futbolu sevdirdiği için teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Arhavi'de Herkes İçin Futbol Şenliği Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement