Arınç'tan Erman Toroğlu'na: Hakem Bozuntusu - Son Dakika
Güncel

Arınç'tan Erman Toroğlu'na: Hakem Bozuntusu

Arınç\'tan Erman Toroğlu\'na: Hakem Bozuntusu

Bülent Arınç, Erman Toroğlu'nun, "Kodu mu oturtan Genelkurmay Başkanı istiyorum." tanımlamasını sert bir ifadeyle eleştirdi.

01.11.2013 08:12  Güncelleme: 08:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan yardımcısı Bülent Arınç, konuk olduğu programda eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu'nun "Kodu mu oturtan Genelkurmay Başkanı istiyorum" şeklindeki sözlerine yanıt verdi.

"ÖZEL, GERÇEK BİR ASKER"

A Haber'de gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Arınç, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'i överek, "Genelkurmay Başkanıyla iftihar etmeliyiz. Gerçek bir asker" dedi.

"HAKEM BOZUNTUSU"

Açıklamalarının devamında eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu'nun sözlerine yanıt veren Arınç şunları söyledi: "Eski bir hakem bozuntusunun TV'de konuşması vardı. Genelkurmay başkanı oturtmalı falan gibi. Genelkurmay Başkanı onları hayal kırıklığına uğratıyor. Askerlik gururu içinde görevini layıkıyla yapan insana her gün 3-5 kişi 'İstifa et' diyorsa, mutlaka etkilenir. Ama bunlara 'İstifa edecek değilim' diyor, onların gerçek niyetini biliyor."

ERMAN TOROĞLU NE DEMİŞTİ?

Erman Toroğlu 2006'da yayınlanan 'Maraton' programında isim vermeden eski Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök'ü eleştirmiş ve "Ben çok anlayışlı demokrat Genelkurmay Başkanı istemiyorum. Kodu mu oturtan Genelkurmay Başkanı istiyorum. Asker gibi asker olmalı" demişti.

Bu sözler RTÜK gündemine de gelmiş ve "Manevi şahsiyete eleştiri sınırlarını aşan saldırı niteliği olmadığı'' gerekçesiyle Lig TV'ye ceza verilmemişti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Arınç'tan Erman Toroğlu'na: Hakem Bozuntusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement