Arkadaşına Emanet Ettiği Tüfek, Genç Kasabın Canını Aldı - Son Dakika
Güncel

Arkadaşına Emanet Ettiği Tüfek, Genç Kasabın Canını Aldı

Arkadaşına Emanet Ettiği Tüfek, Genç Kasabın Canını Aldı

Adana'da, 21 yaşındaki Mahmut Paker, motosikletle giderken tutması için arkadaşı Eşref Işık'a verdiği av tüfeğinin ateş alması sonucu öldü.

18.10.2014 14:11  Güncelleme: 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da kasap, 21 yaşındaki Mahmut Paker, motosikletle giderken tutması için arkadaşı 19 yaşındaki Eşref Işık'a verdiği av tüfeğinin ateş alması sonucu öldü.

BERABER DÜKKANI KAPATIP YOLA ÇIKTILAR

Merkez Yüreğir İlçesi'nin Güneşli Mahallesi'nde meydana geldi. Mahmut Paker, ziyaretine gelen arkadaşı Eşref Işık ile bir süre sohbet ettikten sonra işyerini kapattı. Paker, motosikletine Işık'ı da alıp evlerine doğru yola çıktı. Paker, dükkandan aldığı av tüfeğini tutması için arkadaşına verdi. Yolculuk sırasında Işık'ın elindeki tüfek henüz bilinmeyen bir nedenle ateş alınca motosikleti kullanan Paker ağır yaralandı. Mahmut Paker, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülmesine rağmen kurtarılamadı.



ARKADAŞI ÇELİŞKİLİ İFADE VERDİ

Gözaltına alınan Eşref Işık, yoldan geçen 2 kişinin kendilerine ateş ettiğini öne sürdü. Ancak, çelişkili ifade verdiği anlaşılınca çapraz sorguya alınan Işık, olayı itiraf etti. Paker'in motosikleti kullandığı için kendisine tutması için verdiği tüfeğin istemeden ateş aldığını ileri süren Işık, "Nasıl olduğunu ben de bilmiyorum. Elimde tuttuğum tüfek birden patladı. İsteyerek olmadı" dedi.

KORKUDAN TÜFEĞİ YERE ATTI

Işık'ın korkudan attığını söylediği av tüfeği gösterdiği yerde bulundu. Ölümüne neden olan tüfekle çektirdiği fotoğrafı da sosyal paylaşım sitesinde yayınladığı anlaşılan Mahmut Paker'in cenazesi yapılan otopsi ardından Alihocalı Mahallesi mezarlığında toprağa verildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arkadaşına Emanet Ettiği Tüfek, Genç Kasabın Canını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Tattoo: allah rahmet eylesın azız dostum son zamanlar cok adın gecıyordu bugun aldım haberını derler acı haber tez duyulur allah rahmet eylesın mekanın cennet topragın bol olsun uzuldum. . . :( alllah kalanlara sabır versin 0 0 Yanıtla

Advertisement