Arpaçay'da El Sanatları Sergilendi - Son Dakika
Yerel

Arpaçay'da El Sanatları Sergilendi

Arpaçay\'da El Sanatları Sergilendi

Arpaçay’da 2015-2016 eğitim-öğretim döneminde el sanatları hocaları ve kursiyerlerinin hazırladıkları çalışmalar görücüye çıktı.

07.06.2016 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arpaçay'da 2015-2016 eğitim-öğretim döneminde el sanatları hocaları ve kursiyerlerinin hazırladıkları çalışmalar görücüye çıktı.

Arpaçay Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce ilçe merkezi ve köylerde görev yapan el sanatları hocaları ve kursiyerlerin yaptıkları çalışmalar Arpaçay Halk Eğitim Merkezi'nde açılan sergide sergilendi.

Arpaçay Kaymakamı Lokman Önder, Milli Eğitim Müdürü Metin Avcı, Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Önay Atbaş, kurum ve daire amirlerinin açılışını yaptığı sergi vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü. Sergide kursiyerlerin elleriyle işledikleri yöresel motifler dikkat çekti.

Arpaçay Kaymakamı Lokman Önder, 2015-2016 eğitim-öğretim döneminde kursiyerlerin bir birinden güzel ürünler ortaya çıkardıklarını söyledi.

Önder, her biri birbirinden değerli ve güzel olan el emeği göz nuru ürünler için usta öğreticilere ve kursiyerlere teşekkür ederek, unutulmaya yüz tutmuş yöresel işlemelerimiz ve motifleri böylesine ustalık becerileriyle tekrar günümüze taşınmasında emeği geçenleri çalışmalarından dolayı tebrik etti. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arpaçay'da El Sanatları Sergilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement