Arpaçay'da Hayvan Hırsızlarına Darbe! - Son Dakika
Yerel

Arpaçay'da Hayvan Hırsızlarına Darbe!

Kars’ın Arpaçay İlçesi’ne bağlı Taşlıağıl Köyü’nden 19 büyükbaş hayvan çalındı.

04.11.2015 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ın Arpaçay İlçesi'ne bağlı Taşlıağıl Köyü'nden 19 büyükbaş hayvan çalındı.

Olayın Jandarma'ya bildirilmesi üzerine harekete geçen Jandarma ekipleri, hayvan hırsızlarını ararken, hakkından tutuklama kararı bulunan bir kişiyi de evinde kıskıvrak yakaladı.

Olay Arpaçay İlçesi'ne bağlı Taşlıağıl Köyü'nde meydana geldi. Taşlıağıl'da bir vatandaşa ait 19 büyükbaş hayvanın çalındığı şikayetinin ardından harekete geçen jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

Hayvan hırsızlarının yakalanması için başlatılan çalışmalarda, jandarma ekipleri hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan K.D.'nın evinde saklandığını duyumunu aldı. Bunun üzerine harekete geçerek K.D.'nin evine operasyon düzenleyen jandarma, K.D. evinde uyurken yakaladı. K.D. savcılıkta yapılan soruşturmasının ardından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Daha sonra hayvan hırsızlarının peşine düşen jandarma ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonrasında sabaha doğru Taşlıağıl köyünden çalınan 19 büyükbaş hayvana ulaştı. Hayvanları sahibine teslim eden jandarma, hayvan hırsızlarının peşine düştü. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arpaçay'da Hayvan Hırsızlarına Darbe! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement