Arpaçay'da İçme Suyu Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Arpaçay'da İçme Suyu Çalışmaları

Arpaçay Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) tarafından yürütülen alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor.

27.06.2015 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arpaçay Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) tarafından yürütülen alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor.

İlçede içme suyu depoları kullanılamayacak halde olan, onarımı gereken köylere yönelik yapılan çalışmalarda mühendislerin yaptığı tespitler sonucu, depo yapım ve onarım işleri ve şebeke hattı yenileme çalışmalarına başlandı.

Arpaçay Kaymakamlığı KHGB tarafından ihaleleri yapılan içme suyu işleri için beş farklı köyde çalışmalar sürdürülüyor.

Köylerde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi alan Kaymakam Faruk Erdem, çalışmaların kısa sürede tamamlanması için firma yetkililerine talimat verdi.

Vatandaşların nitelikli ve sağlıklı su içmeleri kapsamında yürütülen çalışmaların bu yıl da devam ettiğini ve büyük oranda su ile ilgili ciddi bir problem kalmadığını belirten Erdem, kaynak bulunamadığı için ilçe genelinde Melik, Taşlıağıl ve kısmen Taşbaşı köylerinin su sıkıntısı yaşadığını dile getirdi.

Kalan köylerle ilgili son yapılan çalışmalardan sonra bir sıkıntı kalmayacağını vurgulayan Erdem, "Bir diğer suyu olmayan köy olan Bacıoğlu köyünde ise ihale yapıldı ve suyu akacak. Kaynak bulunabilirse kalan üç köyün de su sıkıntısını çözmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Arpaçay'da İçme Suyu Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement