Arpaçay Meydanında İftar Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Arpaçay Meydanında İftar Heyecanı

Arpaçay Meydanında İftar Heyecanı

Arpaçay Kaymakamlığı, Arpaçay Belediyesi ve İlçe Müftülüğü’nün katkılarıyla Cumhuriyet Meydanı’nda toplu iftar programı düzenlendi.

04.07.2016 11:05

Arpaçay Kaymakamlığı, Arpaçay Belediyesi ve İlçe Müftülüğü'nün katkılarıyla Cumhuriyet Meydanı'nda toplu iftar programı düzenlendi.

Programa, Kaymakam Lokman Önder, Belediye Başkanı Erçetin Altay, Müftü Dursun Boz, kurum amirleri, il genel meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahiler eşliğinde iftar saatini bekleyen Arpaçaylılar, ezan sesiyle birlikte okunan dualarla hep birlikte iftar yapmanın tadını ve mutluluğunu doyasıya yaşadılar.

Kaymakam Önder, Belediye Başkanı Altay ve İlçe Müftüsü Boz, Cumhuriyet Meydanı'nda gelen konuklarla tek tek tokalaşarak iftar programına katıldıklarından teşekkür etti.

Kaymakam Lokman Önder, güzel Arpaçay'da ilk defa ilçe meydanında böyle geniş katılımlı bir iftar programı tertip etmenin heyecanı içinde olduğunu söyledi.

Önder, Ramazan-ı Şerifi uğurlamanın burukluğu içerisinde olduklarını ve Ramazanın son günlerinde birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bu günlerde Arpaçaylılarla bir arada bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arpaçay Meydanında İftar Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement