Arpaçaylı Öğrencilerin Sinema Keyfi - Son Dakika
Yerel

Arpaçaylı Öğrencilerin Sinema Keyfi

Arpaçay 3 Kasım Yatılı Bölge Okulu öğrencilerine yönelik sinema etkinliği düzenlendi.

24.03.2014 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arpaçay 3 Kasım Yatılı Bölge Okulu öğrencilerine yönelik sinema etkinliği düzenlendi. Kaymakamlık öğrencilerde sosyal etkileşim sağlamak, sinemaya hiç gitmemiş çocuklara yönelik fırsat eşitliği sağlamak ve öğrenciler arasında birlik ve beraberlik duygusunu arttırmak amacıyla düzenlediği sinema etkinliğinde öğrencilere sinema keyfi yaşattı.

Kaymakamlığın öğrencilerin de şehirdeki öğrencilerin yararlandığı fırsatlardan yararlanması ve eşitsizliklerin giderilmesi amacı göz önünde bulundurularak düzenlenen etkinlikte, Arpaçay'dan Kars merkeze hareket eden öğrenciler, yol boyunca eğlenceli anlar yaşadı. İlk defa sinema keyfini yaşayan öğrenciler ve daha önce sinemaya gitmiş olsa da arkadaşları ile birlikte izlemenin keyfini gönüllerince çıkardılar.

Öğrenciler, sinema gösterimi sonrasında, Kars merkezde araçla şehir gezintisi yaptı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Karakuzu, eğitimin sadece sınıflarda anlatılanlarla kalmadığını, öğrencilerin hayata hazırlanması hususunda hem sosyal, hem kültürel açıdan da eğitimci olarak üzerilerine düşeni yapmaları gerektiğini belirtti. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arpaçaylı Öğrencilerin Sinema Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement