Arsemia'dan Batman'a Dev Proje - Son Dakika
Yerel

Arsemia'dan Batman'a Dev Proje

Arsemia\'dan Batman\'a Dev Proje

Arsemia İnşaat, Batmana muhteşem bir projeye imza atıyor.

27.04.2015 08:04  Güncelleme: 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'ın vizyonunu değiştirecek içinde 572 konut ve 100 dükkân bulunan Arsemia, satış ofisinin açılışı ile yeni bir yaşam alanına katılmak isteyenlere kolaylık sağlıyor.

Müftülük kavşağı Buket Lahmacun karşısında bulunan eski Belde Yapı Kooperatifi alanına, kentsel dönüşüm kapsamında modern yaşam alanları inşa edilecek.

Arsemia Batman Residence satış ofisinin açılışı ile beraber konut satışları başladı.

Satış ofisi açılışına Arsemia Yönetim Kurulu Başkanı Saim Ülker, Genel Müdür Tuncay İnci, Kooperatif yöneticileri, müteahhitler, inşaat sektöründen esnaflar ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Duaların okunduğu açılışta söz alan Arsemia Yönetim Kurulu Başkanı Saim Ülker, Batmana kazandırılan bu projenin emsal niteliğinde olduğunu belirterek, bu proje ile Batmanın vizyonunun değişeceğini ifade etti.

PROJEDE 572 KONUT, 100 DÜKKAN VE LÜKS RESİDENCE BULUNUYOR

Halka uygun 4 çeşit fiyat seçenekleri ve makul ödeme planına uygun bir şekilde satışların başladığını belirten Genel Müdürü Tuncay İnci, içinde 572 lüks konut ve 100 dükkânın bulunduğu satışların başladığını belirtti.

İnci "Şehrin en güzel yerinde gerçekleşecek bu seçkin proje bittiğinde Batman'ın en gözde yerleşim yeri olmaya aday bir yer olacak. İlk etap çalışmaları 30 ay sonra teslim garantisiyle Batmanlılara sunulacak. Siz de vakit kaybetmeden, Batman'ın bu en gözde projesinde kolay ödeme seçeneklerinden yararlanıp yerinizi ayırtın. Sizi bekleyen ayrıcalıklar, 24 saat güvenlik, kameralı özel güvenlik sistemi, alışveriş merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzu, tamamı kapalı otopark, tenis kortları, basketbol sahası, mini futbol sahası, Squash, hamam ve sauna, bisiklet yolu, helikopter pisti ile Batman Residance Evleri'nde lüks ve keyifli bir yaşam sizleri bekliyor" dedi.

BELDE KOOPERATİF BAŞKANI YILDIRIM'DAN TEŞEKKÜR

İçinde helikopter pistinden, kapalı havuzlara, spor ve sosyal alanlardan kurban kesim yerine kadar yaşam alanlarının tümünün yer aldığı projenin Batmanın görünümü değiştireceğini belirten Belde Kooperatifi Başkanı ve eski İl Genel Meclis üyesi Kadri Yıldırım, projenin kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirildiğini ifade etti.

Yıldırım "Batmana kazandırılan bu muhteşem proje, kentsel dönüşüm için emsal niteleğindedir. Projemizin onaylanmasında emeği geçen yerel yöneticilerimize, Arsemia grubuna ve kooperatif yöneticilerimize teşekkür ederiz" dedi. Kaynak: Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Arsemia'dan Batman'a Dev Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement