Asansördeki Yer Kavgası Anbean Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Asansördeki Yer Kavgası Anbean Güvenlik Kamerasında

Asansördeki Yer Kavgası Anbean Güvenlik Kamerasında

Karabük'te kentin en yüksek tepesinde yer alan kule asansörde yer kavgası çıktı. 43 yaşındaki Süheyla G., asansörden inmesini istediği Hamdi Y. tarafından darp edildi.

26.07.2015 10:33  Güncelleme: 10:49

Karabük'te, 43 yaşındaki Süheyla G., görümcesi binsin diye asansörden inmesini istediği Hamdi Y. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iki taraf karakolluk oldu. Asansörde yaşanan kavga anı güvenlik kameralarına yansıdı.

KOLAY OLSUN DİYE ASANSÖRE BİNDİLER

Olay, dün akşam saat 19.30 sıralarında Kayabaşı Mahallesi'nde kule asansörde meydana geldi. Karabük Belediyesi tarafından kentin en yüksek tepesine yaptırılan 12 ve 6 kişi kapasiteli 40 metre yüksekliğindeki kule asansörleri kullanarak evlerine gitmek isteyen 2 kadının haricinde; 39 yaşındaki Hamdi Y., eşi Tülin Y. ve Süheyla G. ile 7 yaşındaki kızı asansöre bindi.

"GÖRÜMCEM BİNECEK, SEN İNECEKSİN"

İddiaya göre, Süheyla G. görümcesinin asansöre binemediğini görünce, "Asansördeki herkes bayan. Görümcem binecek, sen ineceksin" diyerek Hamdi Y.'nin asansörden inmesini istedi. Karşı çıkan Hamdi Y. ile Süheyla G. tartışmaya başladı.

ÖFKELİ ADAM, KADINI DEMİR KORKULUKLARA SIKIŞTIRDI

Asansör dışında kavgaya dönüşen tartışmada ellerinde poşet bulunan Hamdi Y., Süheyla G.'nin kolundan ve baş örtüsünden tutup demir korkuluklara iterek sıkıştırdı. Hamdi Y.'nin eşi araya girerek kavgayı ayırırken Süheyla G.'nin 7 yaşındaki kızı ise ağlayarak elleriyle Hamdi Y.'ye vurmaya çalıştı.

SANİYE SANİYE GÜVENLİK KAMERASINDA

Asansördeki kavga anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. İhbar üzerine gelen polis, şikayet üzerine her iki tarafı da karakola götürdü. Karakolda ifadelerinin ardından Hamdi Y, ile Süheyla G., serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Asansördeki Yer Kavgası Anbean Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (100)

  • karabuk ayisi: ulan ayi cocugada mi acımadın. 12 58 Yanıtla
  • zgr: Bazi kadinlar dayak arsizi 46 4 Yanıtla
  • EYYUP: BU ADAM ANNESINE KIZINA HANIMINADA BOYLE DAVRANIYORDUR YADA BAYAN TESETTURLU OLDUGU ICIN NEFRET SUCU ISLIYORDUR BU INSAN MUSVETTESI 3 46 Yanıtla
  • Olmaz bu insanoğlu: İki tarafında haksız olduğu bir horoz dövüşü:) 7 25 Yanıtla
  • keko: gücün kadınlara yeteer ............ödükkkk............................................... delikanlıya bak .......h 4 26 Yanıtla
  • tazzun: Erkek adam kadına el kaldırmaz. Bu lavuk bizim mahalleye gelsin dahnekle dayak yer kitabıma. 4 26 Yanıtla
  • Mustafa56: Hala boyle okuzler var 6 24 Yanıtla
  • Erkek mi o: Karabukluler işte adam degil insan değil kadına saygın yok mu . 3 27 Yanıtla
  • gercekci: Adam sonuna kadar haklı.kadının yaptıgı cok ayıp 27 2 Yanıtla
  • baho.: terbiyesiz adam 3 25 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement