Asemblence Çıkış Tarihi ve Videosu - Son Dakika
Teknoloji

Asemblence Çıkış Tarihi ve Videosu

Asemblence Çıkış Tarihi ve Videosu Nilo Studios tarafından geliştirilen korku gerilim türündeki yeni oyun Asemblence birincil görüş açışı (FPS) ile tıpkı P.T. ve SOMA gibi oyunlar arasında yerini alıyor.

29.04.2016 14:16

asemblence-ekran-goruntuler-pc-ps4-cikis-tarihi-korku-gerilim-oyunu-oynanis-videosu-6

Asemblence Çıkış Tarihi ve Videosu

Nilo Studios tarafından geliştirilen korku gerilim türündeki yeni oyun Asemblence birincil görüş açışı (FPS) ile tıpkı P.T. ve SOMA gibi oyunlar arasında yerini alıyor. Oyunda anılarımızı kontrol edebilen deneysel bir simülasyon makinesini bulunuyor. Amacımız bu simülasyon makinesinden kurtulmak ancak aynı zamanda buraya nasıl düştüğümüzü de bulmak zorundayız. Simülasyonu bir şekilde çözmeli ve geçmişi araştırmalıyız. Anılarımızı doğru bir şekilde hatırlamak zorundayız. Ancak bu şekilde kurtulabiliriz.

İlginç bir senaryoya sahip olan oyunun korku ve gerilim türü olması da oyuna ayrı bir heyecan katıyor. Oyun aynı zamanda sadece senaryo ile değil müzikleri ile de ön plana çıkıyor. Oyunun müziklerini Kid Smpl. üstleniyor. Sadece Single Player (Tek Oyunculu) olarak oynanabilecek olan Asemblence psikolojik türe de dahil olduğu için oyuncuların yeni korku gerilim oyunu olmaya aday. Asemblence Çıkış Tarihi ve Videosu ile ilgili bilgiler ise aşağıda.

Asemblence Ekran Görüntüleri

Asemblence çıkış tarihi ise Mayıs 2016 olarak kesinleşmiş durumda. Oyun PC ve PS4 için geliştirildi ve bu platformlarda çıkışını gerçekleştirecek.

Asemblence Çıkış Videosu

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Asemblence Çıkış Tarihi ve Videosu
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Asemblence Çıkış Tarihi ve Videosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement