Asfalt Çalışması Yıldırım Trafiğine Nefes Aldırdı - Son Dakika
Güncel

Asfalt Çalışması Yıldırım Trafiğine Nefes Aldırdı

Asfalt çalışmaları ile hem trafik sorununu gideren hem de kaliteli yolları ilçeye kazandıran Yıldırım Belediyesi, önemli bir kavşak noktasında daha trafiği rahatlattı.

05.12.2015 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, bölgede bulunan Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Polis Koleji Müdürlüğü, Kredi ve Yurtlar Kurumu Orhangazi Öğrenci Yurdu, Bursa Afet Eğitim Merkezi ve Bursa İl Özel İdaresi yerleşkesinin Ankara Yolu Caddesi ile bağlantı noktasındaki Emniyet Caddesi'ne 2 bin 653 ton asfalt döküldü.

Bu rakamla birlikte Nisan 2014 tarihinden bugüne Yıldırım'da dökülen asfalt 160 bin tonu buldu. Ekipler yol kenarı bordür ve tretuvar çalışmalarıyla da bölgenin daha düzenli ve yayaların ulaşımlarını kolayca yapabilecekleri hale gelmesini sağladı. Altyapı çalışmaları ile Yıldırım'a modern bir kimlik kazandırdıklarını ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "69 mahallemizin tamamında asfalt, bordür ve tretuvar çalışmaları ile modern bir görüntü ve sağlıklı trafik akışını sağlıyoruz. Yapılan bu çalışmalarda asfaltsız yollar asfaltlanırken, yapısı bozulan yollarda da yeni asfalt serim işlemi gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz hemşehrilerimize kalite standardı yüksek bir şehir yaşamı imkanı oluşturmak" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Asfalt Çalışması Yıldırım Trafiğine Nefes Aldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement