Ashaboğlu Okulu Öğrencileri İspanya'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Ashaboğlu Okulu Öğrencileri İspanya'yı Ziyaret Etti

Ashaboğlu Okulu Öğrencileri İspanya\'yı Ziyaret Etti

Kütahya’nın Emet Ashaboğlu Ortaokulu öğrencileri, ’Haydi hep birlikte oyun oynayalım’ projesi kapsamında İspanya’nın Valencia kentini ziyaret etti.

04.06.2015 19:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Emet Ashaboğlu Ortaokulu öğrencileri, 'Haydi hep birlikte oyun oynayalım' projesi kapsamında İspanya'nın Valencia kentini ziyaret etti.

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkez Başkanlığının (Ulusal Ajans) çok taraflı okul ortaklıkları projeleri kapsamında, İtalya, İspanya ve Polonya'da bulunan okullar ile ülkemizden de Ashaboğlu Ortaokulu'nun katıldığı Haydi hep birlikte oyun oynayalım' isimli bir program düzenlendi.

Etkinlik kapsamında Ashaboğlu Ortaokulu öğrencileri, İspanya'nın Valencia kentini gezerek doğal güzellikleri ile tarihi yerlerini keşfetme fırsatı buldu.

Proje hakkında bilgiler veren Ashaboğlu Ortaokulu Okul Müdürü Mehmet Ali Özçelik, "Öğrencilerimiz ve bizler İspanya' da bulunduğumuz sürece kültürümüze özgü oyunlarımızı katılımcı ülkelere tanıttık. O Ülkelerin de kendilerine ait oyunlarını tanıma fırsatı bulduk. Aynı zamanda bu proje ile Ülkelerin eğitim sistemlerini ve olanaklarını kıyaslama fırsatını elde ettik" dedi. (MS-EFE- - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ashaboğlu Okulu Öğrencileri İspanya'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement