Asimder Polis Gününde 81 İli Temsilen 81 Karanfil Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Asimder Polis Gününde 81 İli Temsilen 81 Karanfil Dağıttı

Asimder Polis Gününde 81 İli Temsilen 81 Karanfil Dağıttı

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Iğdır İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal’ı makamında ziyaret ederek polis günü tebrik ederek karanfil hediye etti.

11.04.2014 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Iğdır İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal'ı makamında ziyaret ederek polis günü tebrik ederek karanfil hediye etti.

ASİMDER Genel Başkanı Gülbey ve beraberindeki dernek üyeleriyle, 'Polis Haftası' kapsamında 81 ili temsilen 81 karanfil dağıttı.

Konu hakkında açıklamada bulunan ASİMDER Genel Başkanı Gülben, dernek üyeleri birlikte çok zor şartlarda görev yapan, toplumun huzurunu ve korunması için özverili çalışan tüm 'Türk Polisinin 10 Nisan Polis Günü'nü kutladıklarını belirtti. Gülbey, "Bu gün 81 ilde görev yapan tüm polis memuru arkadaşlarımızın da polis gününü kutlamak adına kortejde yürüyen polis memuru arkadaşlara 81 adet karanfil dağıttık. Biz STK'lar olarak her zaman Türk polisinin yanında olmuş toplum huzurunun sağlanması için el ele vermeliyiz ki gelecek nesillere daha bir güzel, refah ve huzurlu Türkiye bırakmalıyız" dedi. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asimder Polis Gününde 81 İli Temsilen 81 Karanfil Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement