Aşırı Hız Kazayla Sonuçlandı: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Aşırı Hız Kazayla Sonuçlandı: 2 Yaralı

Aşırı Hız Kazayla Sonuçlandı: 2 Yaralı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde yeni aldığı motosikleti ile iddiaya göre aşırı hız yapan genç, önce otomobile sonra yolun orta refüjüne çarptı.

08.11.2015 10:19

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yeni aldığı motosikleti ile iddiaya göre aşırı hız yapan genç, önce otomobile sonra yolun orta refüjüne çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Çerkezköy'de Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Atatürk Caddesi'nden Narin Kavşağı istikametine seyir halinde olan Sergen A. (19) yönetimindeki motosiklet, bu sırada Cefa Sokak'tan Atatürk Caddesi'ne çıkmaya çalışan Yalçın Ç. (23) idaresindeki 16 GR 148 plakalı otomobile çarptı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, aşırı hızlı olan motosiklet otomobile çarpmamak için slalom yapmaya çalıştı fakat başarılı olamadı.

İLK MÜDAHALE VATANDAŞLARDAN GELDİ

Motosiklet sürücüsü Sergen A. ve kaza anında kendisiyle birlikte motosiklette bulunan arkadaşı B.E. (16), otomobile çarptıktan sonra orta refüje savruldular. Kanlar içinde kalan iki gence ilk müdahale çevredeki vatandaşlar tarafından yapıldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Yaralı gençlerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kaza mahaline gelen trafik ekipleri, motosikletin yeni olduğunu ve henüz plakasının dahi alınmadığını tespit etti. Kazanın şokunu üstünden atamayan otomobil sürücüsü Yalçın Ç. ise "Ben kesinlikle hızlı gitmiyordum. Baktım yolun boş olduğun görünce hareket ettim. Ama motosiklet çok hızlıydı. Fark ettiğim an durdum ama bana çarptılar" dedi.

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aşırı Hız Kazayla Sonuçlandı: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement