Aşırı Hız ve Dikkatsizlik Kazaya Neden Oldu: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Aşırı Hız ve Dikkatsizlik Kazaya Neden Oldu: 3 Yaralı

Aşırı Hız ve Dikkatsizlik Kazaya Neden Oldu: 3 Yaralı

Afyonkarahisar’da bir kamyonet ile iki otomobilin karıştığı trafik kazasında, 3 kişi yaralandı.

22.11.2015 15:44

Afyonkarahisar'da bir kamyonet ile iki otomobilin karıştığı trafik kazasında, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar- Eskişehir Karayolu üzerinde bulunan Yurtlar bölgesinde aşırı hız ve dikkatsizlik yüzünden meydana gelen kaza da, Afyonkarahisar istikametine giden R.S. yönetimindeki 03 YC 528 plakalı kamyonda bulunan plastik borular Yurtlar Bölgesi Kavşağına geldiği sırada bir anda yola dağıldı. Plastik boruların toplandığı sırada yol üzerinde yaklaşık 20 araçlık bir kuyruk oluştu. İddialara göre hızlı bir şekilde ilerleyen F.B. idaresindeki 34 YPP 20 plakalı otomobil konvoyu geç fark edince önce konvoyun en sonunda bulunan M.Ç. yönetimindeki 41 F 2529 plakalı otomobile arkadan çarptıktan sonra yoldan çıkarak şarampole uçtu.

Kazada sürücülerden F.B., Serhat E. (17) ve ismi henüz belirlenemeyen bir kişi yaralanırken yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansları ile Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kaza sonrasında yola savrulan borular da olay yerine çağrılan bir başka kamyonete yüklenerek kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aşırı Hız ve Dikkatsizlik Kazaya Neden Oldu: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement