Asırlık Ninenin Yol Çilesi Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Asırlık Ninenin Yol Çilesi Sona Erdi

Asırlık Ninenin Yol Çilesi Sona Erdi

Malatya’nın Darende ilçesinde yaşayan 100 yaşındaki Ayşe Nine’nin hastaneye gitmek için çektiği yol çilesi sona erdi.

15.08.2015 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'nın Darende ilçesinde yaşayan 100 yaşındaki Ayşe Nine'nin hastaneye gitmek için çektiği yol çilesi sona erdi. Malatya Büyükşehir Belediyesi, yaşlı ninenin evine giden yolu asfaltlayarak Ayşe Nine'yi büyük bir eziyetten kurtardı.

Darende'nin Günpınar Mahallesi'nde yaşayan 100 yaşındaki Ayşe Fatma Erden, hastalığı nedeniyle oksijen tüpüne bağlı olarak yaşıyor. Ancak hastalığının artmasıyla haftanın belirli günleri hastaneye kaldırılmak zorunda olan Ayşe Nine'nin, evine yollar bozuk olduğu için ambulans çıkamayınca büyük sorun yaşanıyordu. Çocukları tarafından battaniyeye sarılarak güçlükle yüzlerce metre kucakta taşınarak ambulansa getirilen Ayşe Nine'nin bu çilesine kulak veren Malatya Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Ana yoldan Ayşe Nine'nin evine giden yolda çalışma başlatan büyükşehir belediyesi ekipleri, hem yolu genişletti hem de asfalt sererek araçların rahatça bölgeye gitmesini sağladı. 20 gün içerisinde gerçekleşen çalışmalar sayesinde artık Ayşe Nine, çile çekmeden mahallesine kadar çıkabilen ambulansa rahatça bindirilerek hastaneye götürülüyor. Asırlık nine, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır başta olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ederken, bölge halkı da yollarının artık işlemesinden dolayı memnun olduklarını belirtti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Asırlık Ninenin Yol Çilesi Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement