Asmek'te Yeni Dönem Kayıtları Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Asmek'te Yeni Dönem Kayıtları Başlıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Sanat ve Mesleki Eğitim Kurslarında (ASMEK), 2016-2017 yılı yeni eğitim dönemi için kayıtlar yarın başlıyor.

18.08.2016 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Sanat ve Mesleki Eğitim Kurslarında (ASMEK), 2016-2017 yılı yeni eğitim dönemi için kayıtlar yarın başlıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, istekliler 19-23 Ağustos 2016 tarihlerinde "online.asmek.org.tr" adresinden ön kayıt yaptırabilecek.

Ön kayıt yaptıran kursiyerler 1-9 Eylül tarihlerinde ASMEK merkezlerine şahsen başvurarak kesin kayıt yaptırabilecek.

15 merkez ilçe ile 6 ilçede açılan 21 kurs merkezinde eğitim veren ASMEK, 147 branşta 497 kurs planlıyor.

Ayrıca, bu yıl ASMEK kurs merkezleri dışında TUREM, Çıraklık Mesleki Eğitim Merkezi ve meslek liselerinde mesleğe yönelik nitelikli kurslar verilecek. Kursiyerler, 10 Ekim 2016 tarihinde ders başı yapacak.

Öte yandan ASMEK'te gelen talep doğrultusunda yeni branşlar da eklenirken yeni dönemde hizmet verecek yeni kurslar şöyle:

"Ahşap yakma tekniği (pyrogravure), arı yetiştiriciliği, atık kağıt ve muhtelif ambalajdan aksesuar yapımı, batik, danışma görevlisi, dekoratif tablo yapımı, doğal taşları işleme, drama, fidan üretimi, fotoğraf çekimi ve görsel düzenleme, hesap işi, İngilizce, keman eğitimi, kitre bebek yapma, klasik masaj teknikleri (bay), liderlik eğitimi, makinede geleneksel Türk işlemeleri, mum oymacılığı, pekmez üretimi, protez tırnak, Rusça, saça geçici ve kalıcı şekil verme teknikleri, sağlıklı beslenme, sahne makyajı, ses eğitimi, soğanlı bebek yapma, step-aerobik, tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği, çini işlemeciliği."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Asmek'te Yeni Dönem Kayıtları Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement