Asya Emeklilik'ten Aktif Eğitimciler Sendikası ile İşbirliği - Son Dakika
Güncel

Asya Emeklilik'ten Aktif Eğitimciler Sendikası ile İşbirliği

Asya Emeklilik\'ten Aktif Eğitimciler Sendikası ile İşbirliği

Asya Emeklilik, Aktif Eğitimciler Sendikası ile 'Bireysel Emekliliğe Avantajlı Katılım' protokolü imzaladı.

05.03.2014 14:54  Güncelleme: 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BES'e katılan sendika peşin giriş aidatı ödemeyecek.

Türkiye'nin ilk ve tek faizsiz emeklilik şirketi Asya Emeklilik, bireysel emeklilik kapsamında sunduğu avantajlar ve yaptığı işbirlikleriyle büyümesini aralıksız sürdürüyor.

Asya Emeklilik, 1 yıl önce kurulan ve 25 bin üyeye ulaşan Aktif Eğitimciler Sendikası ile 'Bireysel Emekliliğe Avantajlı Katılım' protokolü imzaladı.

Aktif Eğitimciler Sendikası'nın tüm üyelerine sigorta ürünleri sunmak ve dileyen üyelerin Bireysel Emeklilik Sistemine (BES) avantajlı katılımına katkı sunmak üzere hazırlanan protokol, Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) ve Cihan Sendikalar Konfederasyonu (Cihan-Sen) Genel Başkanı Osman Bahçe ile Asya Emeklilik Satış Direktörü Hüseyin Celal Coşkun tarafından imzalandı.

İmza törenine Cihan Sendikalar Konfederasyonu Genel Başkan Vekilleri Cemalettin Çelik ve Bayram Ali Bahadır ile konfederasyona bağlı sendikalar ile, Ufuk Kültür­-Sen, Ufuk Haber-Sen, Ufuk Ulaşım-Sen ve Ufuk Bayındır-Sen Genel Başkanları da katıldı.

Giriş aidatı yok

Yapılan protokol ile Aktif Eğitim-Sen üyeleri, Bank Asya şubelerinden Bireysel Emeklilik Sözleşmesi (BES) yapmak istediklerinde, peşin giriş aidatı ve yönetim gider kesintisi ödemeyecekleri gibi bunun yanında sadece Aktif Eğitim-Sen üyelerine sağlanan pek çok avantajla Bireysel Emeklilik Sözleşmesi (BES) yapabilecekler. Ayrıca üyelere sağlanan bu avantajlardan üyelerin eş ve çocukları da faydalanabilecek.

Protokolde yer alan avantajlardan Cihan-Sen bağlı Ufuk Büro-Sen, Ufuk Sağlık-Sen, Ufuk Yerel-Sen, Ufuk Tarım- Orman Sen ve Ufuk Enerji Sen üyeleri de istifade edebilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Asya Emeklilik'ten Aktif Eğitimciler Sendikası ile İşbirliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement