Ataköy Marina'da Cipiyle Denize Düşen Kişi "Epilepsi" Hastasıymış - Son Dakika
Güncel

Ataköy Marina'da Cipiyle Denize Düşen Kişi "Epilepsi" Hastasıymış

Ataköy Marina\'da Cipiyle Denize Düşen Kişi "Epilepsi" Hastasıymış

Haber - Bulut MÜLHİM İstanbul DHA Ataköy Marina'da cipiyle denize düşerek hayatını kaybeden Ahmet Sipahi'nin (56) cenazesi memleketine gönderildi.

03.03.2014 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber - Bulut MÜLHİM İstanbul DHA

Ataköy Marina'da cipiyle denize düşerek hayatını kaybeden Ahmet Sipahi'nin (56) cenazesi memleketine gönderildi.

Dün meydana gelen olayda, Ataköy Marina'da bir restoranın bulunduğu alana gelen Ahmet Sipahi içerisinde bulunduğu cipiyle denize uçtu. Olayı gören görevliler polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Denize gömülen aracın bulunduğu alana gelen ekipler cipin içerisinde kalan Sipahi'yi kurtarabilmek için çalışma başlattı. Araçtan çıkartılan talihsiz adam tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Marinada bulunan vinç yardımıyla sudan çıkartılan araçta polis ekipleri inceleme yaptı. Epilepsi hastası olan ve kriz geçirmiş olabileceği düşünülen gıda firması sahibi Sipahi'nin cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. İş adamının yakınları sabah saatlerinde kuruma gelerek cenaze işlemleriyle ilgilendi.

"EĞİME DOĞRU GİTMİŞ VE DENİZE DÜŞMÜŞ"

Hayatını kaybeden Sipahi'nin eniştesi Azmi Sipahi, "Saat 1'e kadar beraberdik. Evine gitmek üzere bizden ayrıldı. Daha sonra benim telefonumun onda kaldığını bize bildirdi. Ben de 'telefonu getirme bir şekilde senden alırım' dedim. Müsait olup telefonu almak için ona yönlendiğimizde trafikte olduğunu ve araç kullandığını, çok yakın bir zamanda bize ulaşacağını söyledi. Konuşmalarından rahatsız olduğunu ve epilepsi krizi geçirebileceğini düşündüm. O anda ne kadar o hastalık vardı onu bilemiyorum. En son saat 16.30'da görüşmelerimiz kesildi. Ulaşamayınca polise gittik, İstanbul'da Ahmet Sipahi ismiyle herhangi bir trafik kazası olayı olmadığını öğrendik. Fakat kısa bir süre sonra cebinden çıkan evraklardan bizi arayıp durumu anlattılar. Ataköy Marina'da yaşanan olayın öğrendik. Marinaya bir kamyonetin üzerinde yat getiriyorlarmış. O da tam arkasından tampon tampona girmiş. Öndeki araçla ilgisi olduğunu söylemiş ya da oradakiler öyle anlamış sanırım. Tahminen yol zannettiği bir eğime doğru gitmiş ve denize düşmüş" şeklinde konuştu.

İşlemleri tamamlanan iş adamının cenazesi memleketi Giresun Piraziz ilçesinde toprağa verilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ataköy Marina'da Cipiyle Denize Düşen Kişi 'Epilepsi' Hastasıymış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement