Atakum Belediye Başkanı Taşçı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Atakum Belediye Başkanı Taşçı Açıklaması

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Biz mesafeleri yok sayıyor ve ilçe merkezindeki mahallelerimize sunulan hizmetlerin, uzakta kalan mahallelerimize de ulaşması için çalışıyoruz" dedi.

26.06.2015 13:29

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Biz mesafeleri yok sayıyor ve ilçe merkezindeki mahallelerimize sunulan hizmetlerin, uzakta kalan mahallelerimize de ulaşması için çalışıyoruz" dedi.

Taşçı, Güney Mahallesi'nde vatandaşlara iftar verdi.

Burada vatandaşlarla sohbet eden Taşçı, "Ramazan ayının en güzel yanlarından birisi de buluşulan iftar sofralarıdır. Bu düşünceden hareketle mahallelerimizde kurduğumuz sofralarda vatandaşlarımızla birlikte lokmalarımızı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sağlanan geniş katılım, vatandaşlarımızın ilgi alakasından da görüyoruz ki ilçemizde ramazan ayında birlik ve beraberlik en güzel şekilde yaşanıyor. Bu birlik ve beraberlikten de aldığımız güç ile 15 aydır önemli çalışmalara ve projelere imza atıyoruz" dedi.

Atakum'da 30 Mart seçimlerinin ardından 28 köyün mahalle statüsüne geçtiğini hatırlatan Taşçı, "Mahalle olan köylerimiz için kapsamlı bir çalışma temposu içerisindeyiz. Bugün iftarı beraber yaptığımız Güney Mahallesi, ilçe merkezine yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta. Biz bu mesafeleri yok sayıyor ve ilçe merkezindeki mahallelerimize sunulan hizmetlerin, uzakta kalan mahallelerimize de ulaşması için çalışıyoruz. Rutin çalışmaların yanı sıra 'Örnek Köy' Projemiz ile çalışmalarımızı daha geniş bir alana yayıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Atakum Belediye Başkanı Taşçı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement