Atakum Belediyesinin Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Atakum Belediyesinin Çalışmaları

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Hayalimizdeki şehir Atakum için durmaksızın çalışıyoruz.

24.06.2015 14:49

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Hayalimizdeki şehir Atakum için durmaksızın çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz" dedi.

Taşçı, belediyenin çalışmalarını yerinde inceledi.

İnceleme esnasında vatandaşlarla sohbet eden Taşçı, "Yol ve kaldırım eksiklikleri olan mahallelerimizde çalışmalarımız hız kesmeden sürüyor. Belediyemiz ekipleri adeta kontak kapatmadan çalışıyor. İnanıyorum ki bu tempo ile mahallelerimizdeki eksikleri olabilecek en kısa sürede ortadan kaldıracağız" diye konuştu.

Atakum'un yüz ölçümü anlamında büyüklüğüne dikkat çeken Taşçı, "İlçemiz büyük bir yaşam merkezi. Öyle ki ilçe merkezimize 45 kilometre uzaklıkta dahi mahallemiz var. Hal böyle olunca daha çok çalışmamız gerekiyor. İşimiz çok ama gücümüz de inancımız da çok. İlçemizin öncelikli sorunları başta olmak üzere tüm eksiklerini gidereceğiz. Bu hedefe ulaşmak için durmadan, duraksamadan çalışıyoruz. Bu çalışmaları yaparken de mahallelerimizde vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda öncelikleri belirliyoruz. Hayalimizdeki şehir Atakum için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Atakum Belediyesinin Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement