Ataşehir'de Trafik Kazası Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Ataşehir'de Trafik Kazası Güvenlik Kamerasında

Ataşehir\'de Trafik Kazası Güvenlik Kamerasında

Haber-Kamera: Uğur AYAZSIN/ İstanbul DHAAtaşehir'de seyir halindeki otomobilin sürücüsü, caddeye aniden çıkan bir başka otomobile çarpmamak için direksiyonu kırdı.

31.08.2016 00:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Uğur AYAZSIN/ İstanbul DHA

Ataşehir'de seyir halindeki otomobilin sürücüsü, caddeye aniden çıkan bir başka otomobile çarpmamak için direksiyonu kırdı. Refüje çarpan otomobil takla attı.

Kaza, Ataşehir Kayışdağı Caddesi'nde saat 23.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Kayışdağı Caddesi'nde seyir halinde olan 35 PA 380 plakalı otomobilin sürücüsü, Celasun Caddesi'nden anayola bağlanmak isteyen bir başka araca çarpmamak için direksiyonu kırdı. Kontrolden çıkan otomobil, refüje çarparak takla attı. Takla atan otomobilin sürücüsü olay yerinden taksiye binerek uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri kazanın olduğu caddede inceleme yaptı. Ters dönen araç düzeltilerek çekiciye yüklendi. Polis, olay yerinden giden sürücüyü ve kazaya sebebiyet veren aracı bulmak için çalışma başlattı.

ÇARPMA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Meydana gelen kaza bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kayıtlarda seyir halindeki otomobilin, caddeye giren bir başka otomobile çarpmamak için direksiyonu çevirdiği o esnada refüje çarptığı görülüyor. Kazayı gören vatandaşlar ise olayın olduğu yere panikle koşuyorlar.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ataşehir'de Trafik Kazası Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement