Ataşehir'de Yürüyüşlü 'Bonzai' Protestosu - Son Dakika
Güncel

Ataşehir'de Yürüyüşlü 'Bonzai' Protestosu

Ataşehir’de toplanan vatandaşlar, oturdukları semtte artış gösteren uyuşturucu madde kullanımını protesto için yürüyüş yaptı.

11.07.2014 00:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ataşehir'de toplanan vatandaşlar, oturdukları semtte artış gösteren uyuşturucu madde kullanımını protesto için yürüyüş yaptı. Eyleme yoldan geçen araçlar da korna çalarak destek verdi.

Örnek Mahallesi Cahar Dudayev Caddesi üzerinde bir araya gelen vatandaşlar, uyuşturucu maddesi bonzai kullanımını protesto için toplandı. Ellerinde pankartlar bulunan mahalle gençleri, "Örnek Mahallesi'nde uyuşturucu istemiyoruz" yazılı pankartlar açarak yürüyüşe geçti. Yapılan eyleme yoldan geçen araç sürücüleri de korna çalarak destek verdi.

Grup adına açıklama yapan Cenk Kök, "Bugünkü yürüyüşümüzde hiçbir siyasi parti gözetmiyoruz. Bütün siyasi partiden arkadaşlarımız burada ve tek amacımız uyuşturucuyla mücadeledir. Bonzai son zamanlarda gündemde ve çoluğun çocuğun elinde. Biz istiyoruz ki gençlerimiz kullanmasın. Biz semtimizde özellikle bonzai istemiyoruz. Herkes diyor ki 'benim evladım yapmaz', öyle bir şey yok. 10 aileden 8'inde var. Hepimizin ailesinde var. Biz de bunlarla savaşmaya ant içtik" dedi.

Grup, yapılan yürüyüşün ardından olaysız şekilde dağıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ataşehir'de Yürüyüşlü 'Bonzai' Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement