Atatürk Ortaokulu Öğrencilerinden Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Atatürk Ortaokulu Öğrencilerinden Örnek Davranış

Atatürk Ortaokulu Öğrencilerinden Örnek Davranış

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde Atatürk Ortaokulu Öğrencileri Meşe Mesire alanında çevre temizliği yaparak örnek bir davranışta bulundular.

16.05.2014 15:13

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde Atatürk Ortaokulu Öğrencileri Meşe Mesire alanında çevre temizliği yaparak örnek bir davranışta bulundular.

Sincik Atatürk Ortaokulu 7. Sınıf öğrencileri Fen ve Teknoloji öğretmeni Mehmet Güner rehberliğinde ilçe merkezinin girişinde bulunan meşe mesire alanında çevre temizliği çalışması yaptılar. Atatürk Ortaokulu Fen ve Teknoloji Öğretmeni Mehmet Güner, "İlçemizde mesire alanı olan kullanılan meşe mesire alanı bilinçsizce kirletilmiş olup bu durum okulumuz öğretmeleri ve öğrencilerini son derece rahatsız etmiştir. Başlatmış olduğumuz çevre temizliği kampanyasına okulumuz 7. Sınıf öğrencileri gönüllü olarak katıldığı çevre temizliği kampanyası çerçevesinde meşe mesire alanı çöplerden arındırılmıştır. Yapılan çalışma sonucunda 20 büyük çöp poşeti çöp doldurulmuş bu durum öğrencileri rahatsız etmiştir. Ayrıca çevrenin kirletilmemesi için bazı ağaçlara uyarıcı panolar asılmıştır. Bu çalışmayla öğrencilere çevre koruma, doğa sevgisi gibi toplumsal bilinç aşılanmıştır" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atatürk Ortaokulu Öğrencilerinden Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement