Atık Pil Toplayıp Laboratuvar Seti Kazandılar - Son Dakika
Yerel

Atık Pil Toplayıp Laboratuvar Seti Kazandılar

Atık Pil Toplayıp Laboratuvar Seti Kazandılar

Döşemealtı Belediyesi tarafından düzenlenen "Atık Pilleri Toplayalım Hep Beraber Kazanalım" kampanyasında en fazla pil toplayan Kömürcüler İlköğretim Okuluna, fen bilgisi derslerinde kullanılmak üzere laboratuvar seti hediye edildi.

21.10.2014 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Döşemealtı Belediyesi tarafından düzenlenen "Atık Pilleri Toplayalım Hep Beraber Kazanalım" kampanyasında en fazla pil toplayan Kömürcüler İlköğretim Okuluna, fen bilgisi derslerinde kullanılmak üzere laboratuvar seti hediye edildi.

Kömürcüler İlköğretim Okulu, kampanya kapsamında 307 kilogram atık pil toplayarak birinci oldu. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Kömürcüler İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenleri ve okul yöneticileriyle bir araya geldi.

Öğrencileri duyarlılıklarından dolayı kutlayan Başkan Genç, okula, fen bilgisi derslerinde kullanılmak üzere laboratuvar seti hediye etti. Genç, kampanya ile atık pillerin çevreye zarar vermeyecek şekilde bertaraf edilmesini amaçladıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Bu da ancak kontrollü ve duyarlı bir şekilde toplanmasıyla olur. Sizler bu konuda güzel bir iş başardınız ve atık pilleri bir araya toplamak suretiyle Döşemealtı ilçemizde en fazla atık pil toplayan okul unvanını kazandınız. Sadece ilçemizin değil, tüm dünyanın ekolojik yapısının korunması ancak sizler gibi duyarlı öğrencilerimiz ve vatandaşların bilinçli yaklaşımıyla olmaktadır." dedi.

Okul yönetimi, öğretmen ve öğrencilerin sorunlarını da dinleyen Genç, anasınıfının akan çatısının belediye imkanlarıyla yenilendiğini, peyzaj, çevre düzenlemesi ve futbol sahasının yapılması konusunda da her türlü desteği vereceklerini söyledi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Atık Pil Toplayıp Laboratuvar Seti Kazandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement