'Atlas' ilk oyunuyla Erdemli'de seyirci rekoru kırdı - Son Dakika
Kültür Sanat

'Atlas' ilk oyunuyla Erdemli'de seyirci rekoru kırdı

Mersin'in Erdemli İlçesinde kurulan ve Erdemli'nin ilk özel tiyatro topluluğu olma özelliğini taşıyan 'Atlas Tiyatro Topluluğu, sahnelediği ilk oyunla tiyatro severlerden tam not aldı.

23.10.2016 13:02  Güncelleme: 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mehmet KOÇAK/ MERSİN

Erdemli Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunda zaman zaman duygusal anlar yaşanırken, bazı sahnelerde ise seyirci kendisini gülmekten alıkoyamadı.

Topluluk tarafından sahnelenen oyunda, farklı meslek gruplarından kişiler rol aldı. Günlük yaşamdan kesitlerin seyirciye anlatıldığı oyunu, Erdemli Belediyesi Kültür Şube Müdürü Kamil Boran'ın yanı sıra çok sayıda tiyatro sever izledi.

EKİBE TEŞEKKÜR

Sahnelenen oyunda, Fatih Saraç, Eşe Topak, Gülayşe Koç, Gökçe Canpolat, Raziye Gür, Mustafa Pişken, Şeyma Yaşar, Umut Tatlı, Halil Sansar, Sebahat Sansar, Aziz fatih Poyraz, Uğur Ünal, Bekir Yıldız ve Fatma Serin rol alırken, teknik masada ise, Ali Tanrıbilir ve Faik Koç görev yaptı.

Erdemli Belediyesi Kültür Şube Müdürü Kamil Boran, ilçeye böylesi güzel oyunu sahneye koyan 'Atlas' Tiyatro yönetmeni Ali Mansuroğlu'na teşekkür etti. Daha sonra gruba yaptığı destekten ötürü ise, Atlas tiyatro ekibi tarafından Kamil Boran'a teşekkür plaketi takdim edildi.

TİYATRO SALONLARINI BOŞ BIRAKMAYACAĞIZ

Oyun yönetmeni Ali Mansuroğlu oyun sonunda yaptığı konuşmada, 'Atlas'ın ilk oyununda kendilerini yalnız bırakmayan Erdemli seyircisine teşekkür ederek, tiyatro salonlarını asla boş bırakmayacaklarını dile getirdi. 'Atlas' tiyatro grubunun oyununu yönetmenin ayrı bir gururunu yaşadığını dile getiren Mansuroğlu, "Kurulmuş olan bu ilk özel tiyatro grubunun oyununu yönetmenin ayrı bir gururunu yaşıyorum. Oyunumuzu izlemeye gelen tüm tiyatro severlere grup olarak çok teşekkür ederiz. İlerleyen zamanlarda grup olarak seyirci karşısına farklı oyunlarla çıkmayı planlıyoruz" diye konuştu.

GRUP OLARAK ÇOK EMEK VERDİK

Topluluk kurucusu Gülayşe Koç ise, tiyato topluluğunun çok yeni bir grup olduğunu ancak buna rağmen salonu dolduran tüm seyircilere teşekkür etti. Koç, "Bizler bu oyunu izleyici ile buluşturmak adına çok emekler verdik. Bu emeklerin en başında ise, oyun yönetmenimiz Ali Mansuroğlu var. Bizlere çok emek verdi. Bu anlamda kedisine çok teşekkür ederiz" dedi.

\'Atlas\' ilk oyunuyla Erdemli\'de seyirci rekoru kırdı

Son Dakika Kültür Sanat 'Atlas' ilk oyunuyla Erdemli'de seyirci rekoru kırdı - Son Dakika


Advertisement