Atlasglobal, Yurt Dışındaki Büyümesine Hız Kesmeden Devam Ediyor! - Son Dakika
Advertorial

Atlasglobal, Yurt Dışındaki Büyümesine Hız Kesmeden Devam Ediyor!

Ayda ortalama 2 yeni destinasyon açarak yurtdışı uçuş ağını hızla genişleten Atlasglobal toplam seferlerinin yüzde 70'ini yurtdışına gerçekleştiriyor.

26.05.2016 09:52  Güncelleme: 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Uygunfiyatları ve kaliteli hizmetiyle rakipleri arasında ön plana çıkan Atlasglobal, yurtdışı uçuşlarda yaptığı atağını sürdürüyor. Şirket her ay ortalama iki yeni destinasyon açıyor. Geçen yaz sekiz ülkeye uçarken bu yıl bu rakamın temmuz itibarıyla 30'un üstüne çıkması hedefleniyor.

DOĞU İLE BATIYI BİRBİRİNE BAĞLIYOR

Şirketin artan destinasyonları ve yeniden düzenlenen sefer saatleri ile beraber, bağlantılı sefer sayılarıda arttı. Atlasglobal Türkiye'nin doğusundaki ülkeleri batıya bağlıyor.

ATLASGLOBAL BUSİNESS CLASS'LA KUSURSUZLUĞA UÇUN!

Atlasglobal,ile bulutları bile kıskandıracak benzersiz bir uçuş deneyimi vaad ediyor. Uçan şefin yolcuya özel hazırladığı lezzetler, ücretsiz VIP Shuttle servisi, Business Class Lounge ayrıcalığı, daha fazla bagaj hakkı, özel tasarlanmış 100 santimetre aralıklı geniş deri koltuklar ve çok daha bir çok hizmet, tercihini Business Class yapacak konukları bekliyor.

3 saat ve üzeri uçuşlarda yolcularına sağladığı konforun yanı sıra "Uçan Şef" hizmeti de sunuyor. Atlasglobal Uçan Şeflerin hazırladıkları Türk ve dünya mutfağından farklılaştırılmış ikramlarla konukların seyahatlerini daha keyifli ve lezzetli kılıyor.

ATLASGLOBAL'İN YENİ ROTALARI

Yakın dönemde kurumsal kimliğinde girdiği yenilenme süreci ile kendinden söz ettiren Atlasglobal, yurtdışında Zürih, Hamburg, Kopenhag ve Doha gibi yeni uçuş noktalarını satışa açtı.

AYRICALIKLI HİZMETLERİNİ EKONOMİK FİYATLARİLE SUNUYOR.

Atlasglobal Avrupa'da Londra, Paris, Amsterdam, Zürih, Stockholm,Düsseldorf, Kopenhag, Hambug, Lviv, Kharkov, Zaporijya, Tiflis; Orta Doğu ve Asya'da Dubai (Sharjah), Doha, Kuveyt, Tahran, Bişkek, Çimkent, Mahaçkale, Nizhnekamsk; Irak'da ise Erbil, Bağdat ve Süleymaniye şehirlerine daha fazla bagaj hakkı, geniş aralıklı koltukları, ücretsiz ikramları ve ekonomik fiyatları ile uçuracak.

Bu şehirler ile ilgili daha detaylı bilgi için Atlasglobal Uçak Bileti ve Şehir Rehberi sayfasını ziyaret edebilirsiniz:

Son Dakika Advertorial Atlasglobal, Yurt Dışındaki Büyümesine Hız Kesmeden Devam Ediyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement