Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Çelik'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Çelik'i Ziyaret Etti

Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Çelik\'i Ziyaret Etti

Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Kemal Çelik'i ziyaret etti.

19.06.2014 09:03

Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Kemal Çelik'i ziyaret etti.

Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce ve Belediye Meclis Üyesi Abbas Tatlısu Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Kemal Çelik'i ziyaret ederek esnafların sorunları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Ziyarette konuşan Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, " Avanos'umuza nasıl faydalı olabiliriz. Esnafımızın sorunlarını nasıl çözeriz, vatandaşlarımıza en güzel nasıl hizmet verebiliriz konularını görüşerek fikir alışverişinde bulunarak çözüm önerilerini alıyoruz. Bütün sorunların üstesinden el birliğiyle geleceğimiz inancım tam. Belediye olarak bütün halkımıza kapımız her zaman açık" dedi.

Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Kemal Çelik ise Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce ve Belediye Meclis Üyesi Abbas Tatlısu'nun ziyaretlerinden son derece mutlu olduklarını ve Avanos Esnaf odası olarak yapılacak hizmetlerde her zaman yardıma hazır olduklarını belirtti.

Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce'nin Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Odası ziyaretinde Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Murat İğde, Yönetim Kurulu Üyeleri, Osman Yetişen, Bahadır Güven ve Bayram Aslan'da hazır bulundular. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Çelik'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement