Avcılar'da Üst Geçidin Çökmesi - Son Dakika
Güncel

Avcılar'da Üst Geçidin Çökmesi

D 100 kara yolunda üst geçidin çökmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden Yusuf Kaya'nın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı Kaya'nın cenazesi yarın Yakuplu Mezarlığı'nda defnedilecek.

03.09.2014 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avcılar'da D-100 kara yolunda üst geçidin çökmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden Yusuf Kaya'nın (39) cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaya'nın yakınlarından alınan bilgiye göre, aracıyla çöken üst geçidin altında kalan Kaya'nın cenazesi, enkaz altından çıkarıldıktan sonra Bakırköy Adliyesi'ne götürüldü. Cenaze, savcının yaptığı incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaya'nın cenazesinin yarın öğlen vakti kılınacak namazın ardından Beylikdüzü Yakuplu Mezarlığı'nda defnedileceği belirtildi.

Yusuf Kaya'nın kuzeni Davut Karabacak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kuzeninin Beylikdüzü'nde bir tekstil fabrikasında şoför olarak çalıştığını söyledi.

Bir süre önce eşinden boşanan Kaya'nın annesiyle yaşadığını dile getiren Karabacak, "Sabah Avcılar'da bir yere kumaş götürmek için araçla fabrikadan ayrılmış. Altından geçerken üst geçit üstüne yıkılmış. Orada vefat etmiş. Yanında bir kişi daha varmış galiba. Durumu da ağırmış. Babası 3 yıl önce vefat etti. Sadece annesi var evde" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avcılar'da Üst Geçidin Çökmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement